Σχίζας-Παναγιώταρου: Τι έρωτας και αυτός; Φιλιούνται στη μέση του δρόμου!
Gossip Cam

Σχίζας-Παναγιώταρου: Τι έρωτας και αυτός; Φιλιούνται στη μέση του δρόμου!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον σύντροφό της, Στάθη Σχίζα, σε μερικές πολύ τρυφερές στιγμές τους. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι ο έρωτάς τους δεν κρύβεται, μιας και μετά το τέλος του Survivor, ζουν ανενόχλητοι τις όμορφες στιγμές τους.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv παρευρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε πολύ τρυφερές στιγμές τους. Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και πραγματικά αχώριστοι, αφού και το καλοκαίρι τους είδαμε να διαλέγουν μερικά από τα αγαπημένα τους νησιά, για τις διακοπές τους, μιας και αυτό που είχαν πραγματικά ανάγκη ήταν να χαλαρώσουν και να περάσουν λίγες στιγμές μαζί, αφού για τις ανάγκες του Survivor, έμεναν χωριστά για περίπου πέντε μήνες.

Οι δυο τους είχαν επιλέξει αθλητικά στυλ για τη βόλτα τους, που τους ταίριαζε πάρα πολύ, ενώ δεν έλειψαν τα τρυφερά φιλιά στο στόμα ακόμα και μέσα στη μέση του δρόμου!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved