Showbiz

Στάθης Σχίζας: Οι τρυφερές ευχές του στην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Να σε χαίρομαι»

Gossip-tv Team

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ζουν τον έρωτά τους, ανενόχλητοι από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκονται στην μαγική Ιταλία. 

Το ζευγάρι μετά από το Survivor δεν ξεκολλά στιγμή και η αλήθεια είναι ότι έχουν πραγματοποιήσει διάφορα ταξίδια όχι μόνο ανά την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Ο Στάθης Σχίζας έχει βρει τον έρωτά του στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και οι δυο τους δεν σταματούν να ανεβάζουν κοινά τους στιγμιότυπα από κάθε τους κοινή στιγμή. Οι δυο τους έχουν εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά τους ήδη λίγο πριν το τέλος του Survivor και μετά από τη νίκη του παίκτη, το ζευγάρι έκανε κάποιες μικρές καλοκαιρινές εξορμήσεις σε διάφορα νησιά της Ελλάδας. Αυτήν την φορά, εν όψει και της ονομαστικής γιορτής της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, οι δυο τους ταξίδεψαν μέχρι την Ιταλία, για να περάσουν μερικές ρομαντικές στιγμές.

Ο Στάθης Σχίζας δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή του: «Χρόνια πολλά αγάπη μου! Με όποια φάτσα εγώ σε αγαπώ πολύ αστέρι μου. Να σε χαίρομαι, να είσαι γερή, δυνατή, υγιής και να συνεχίζεις να κάνεις την κάθε μας μέρα ξεχωριστή. Love you!»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery κοινά τους στιγμιότυπα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved