Στάθης Σχίζας: Έκανε τατουάζ αφιερωμένο στο Survivor- Του το έκανε ο πρώην της Κάτιας Ταραμπάνκο!
Showbiz

Στάθης Σχίζας: Έκανε τατουάζ αφιερωμένο στο Survivor- Του το έκανε ο πρώην της Κάτιας Ταραμπάνκο!

Ο Στάθης Σχίζας αποφάσισε να κρατήσει την ανάμνηση του Survivor για πάντα και έτσι έκανε ένα νέο τατουάζ με το σήμα του ριάλιτι, αλλά και με το 2022, για να θυμάται όλη αυτήν την υπέροχη που πέρασε. 

Τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλι επιβίωσης, όπου κατάφερε και κέρδισε την πρώτη θέση και μάλιστα έκανε τους φανατικούς του θαυμαστές να πανηγυρίσουν για εκείνον, μιας και ήταν μια θέση, που του άξιζε δικαιωματικά.

Ο Στάθης Σχίζας, λίγο καιρό μέτα από το τέλος του ριάλιτι έχει επανέλθει πλήρως στην καθημερινότητά του και στις υποχρεώσεις του ενώ πέρασε ένα καλοκαίρι γεμάτο διακοπές μαζί με την κούκλα σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά και την κόρη του, με την οποία και ταξίδεψε μέχρι την Σαντορίνη, για να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης μαζί. Ο ίδιος επέστρεψε στην Αθήνα πριν από λίγες ημέρες και από εκείνη την στιγμή έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα, μιας και οι ημέρες χαλάρωσης ήταν για εκείνον πολλές, αλλά σίγουρα όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.

Ο Στάθης Σχίζας, την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το τατουάζ που έκανε στο πόδι του, με το σήμα της φωτιάς του Survivor, το οποίο είναι και χαρακτηριστικό του ριάλιτι. Ο παίκτης θέλει να θυμάται όλη αυτή την μοναδική εμπειρία που πέρασε και κατάφερε εν τέλει να βγει νικητής και πρώτος φυσικά στην καρδιά των τηλεθεατών. Μάλιστα, όπως είδαμε, το συγκεκριμένο τατουάζ του το έκανε ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, ο οποίος και διαθέτει την δική του επιχείρηση.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved