Μιχάλης Μαρίνος: Ινκόγκνιτο στα Κουφονήσια!
Gossip Cam

Μιχάλης Μαρίνος: Ινκόγκνιτο στα Κουφονήσια!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στα Κουφονήσια και απαθανάτισε τον Μιχάλη Μαρίνο να κάνει τις βόλτες του στο νησί και να περνά τις τελευταίες του καλοκαιρινές στιγμές, λίγο πριν από την έναρξη του φθινοπώρου. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, τον οποίο και το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ο Μιχάλης Μαρίνος, φέτος το καλοκαίρι πέρασε υπέροχες στιγμές, μιας και έκανε διακοπές σε μερικά από τα πιο αγαπημένα του μέρη στην Ελλάδα. Αυτό που ήθελε ο ηθοποιός ήταν να χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες του, για την δύσκολη απαιτητική σεζόν που έρχεται. Όπως όλα δείχνουν, το καλοκαίρι για εκείνον δεν τελείωσε ακόμα, μιας και πριν από μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στα Κουφονήσια και τον απαθανάτισε να κάνει τις βόλτες του.

Ο ίδιος, με αθλητικό outfit, έκανε τις βόλτες του στο νησί, απολαβάνοντας τις τελευταίες καλοκαιρινές του στιγμές για φέτος!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved