Χάρης Χριστόπουλος: Είναι... χαζομπαμπάς- Οι αγκαλιές με τον δυο ετών γιο του στο κέντρο της Αθήνας!
Gossip Cam

Χάρης Χριστόπουλος: Είναι... χαζομπαμπάς- Οι αγκαλιές με τον δυο ετών γιο του στο κέντρο της Αθήνας!

O φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας τον Χάρη Χριστόπουλο να κάνει τις βόλτες του με το γιο του, τον μικρό Χρήστο, που του έχει κλέψει την καρδιά. 

Ο ίδιος, μαζί με την Αννίτα Μπράντ έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και από τότε μάλιστα που ήρθε στη ζωή ο γιος τους, δεν μπορούν στιγμή να φύγουν από δίπλα του και μάλιστα του έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία.

Πριν από μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε τον Χάρη Χριστόπουλο μαζί με το γιο του, τον 2 ετών Χρήστο να κάνουν τις βόλτες τους και να απολαμβάνουν την υπέροχη μέρα. Ο μικρός είναι γλυκύτατος και φαίνεται ότι μπαμπάς και γιος έχουν μια μοναδική σχέση, μιας και ένας δεν μπορεί με τίποτα να ξεκολλήσει από τον άλλον.

Ο Χάρης Χριστόπουλος έχει βρει στο πρόσωπο του μικρού Χρήστου την μεγαλύτερη αγάπη της ζωής του και για πάντοτε θα ευχαριστεί την γυναίκα του για αυτό το δώρο. Το χαμόγελο του γλυκύτατου μπαμπά μαρτυρούσε την ευτυχία του και με το παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved