Μπακογιάννης-Κοσιώνη: Βόλτα στη λιακάδα και στον Εθνικό κήπο με τα παιδιά! (photos)
Gossip Cam

Μπακογιάννης-Κοσιώνη: Βόλτα στη λιακάδα και στον Εθνικό κήπο με τα παιδιά! (photos)

Συνήθεια που έγινε… λατρεία είναι πλέον αυτή του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και της συζύγου του Σίας Κοσιώνη οι βόλτες τους με τον γιο τους και τα παιδιά εκείνου σε όμορφα σημεία της πρωτεύουσας.

Το ζευγάρι μαζί με τον μόλις δύο χρονών γιο του την περασμένη εβδομάδα βρέθηκαν να βολτάρουν στο Ζάππειο και πριν από μερικές ημέρες έκαναν περίπατο στον Εθνικό Κήπο, σε έναν από τους λίγους πνεύμονες πράσινου που υπάρχουν στο κέντρο.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, έχοντας μαζί και τα υπόλοιπα παιδιά του από τον προηγούμενο γάμο του, έδειχνε να χαίρεται την κάθε στιγμή του με την οικογένειά του κάτω από τον λαμπερό φθινοπωρινό ήλιο ενώ τα παιδιά του απολάμβαναν παιχνίδια και βόλτες με το ποδήλατο ή το πατίνι.

Όσο για τη Σιδηρά κυρία της ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, έδωσε για ακόμα μία φορά μαθήματα στυλ με το ασπρόμαυρο φόρεμα που φορούσε και το οποίο την κολάκευε. Φυσικά και οι δύο είχαν όλη τους την προσοχή στραμμένη στα παιδιά και κυρίως στον βενιαμίν, τον γιο τους Δήμο ο οποίος δείχνει να έχει μεγάλη αδυναμία στη μαμά του.

Το ίδιο βέβαια και εκείνη η οποία στον ελεύθερο χρόνο της είναι πάντα μαζί του.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη οικογενειακή βόλτα τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved