Πάνος Βλάχος: Έτσι διατηρείται σε φόρμα ο Δημήτρης Αργυρός από την «Αγγελική»
Gossip Cam

Πάνος Βλάχος: Έτσι διατηρείται σε φόρμα ο Δημήτρης Αργυρός από την «Αγγελική»

Μπορεί ο Δημήτρης Αργυρός να έχει φέρει σε δύσκολη θέση αρκετές φορές την οικογένειά του όπως παρακολουθούμε στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Αγγελική, όμως ο Πάνος Βλάχος απολαμβάνει μακριά από τα πλατό μία ήρεμη καθημερινότητα. 

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος έχει επιλέξει να "μιλάει" μόνο μέσα από τη δουλειά του, προσπαθώντας να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δείχνει να διανύει μία άκρως δημιουργική περίοδο.

Άνθρωπος των ανατροπών και των μεγάλων αλλαγών, ο Πάνος Βλάχος, μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα μακριά από την Ελλάδα αφού είχε επιλέξει να κυνηγήσει τα όνειρά του στη Μέκκα του κινηματογράφου, στις ΗΠΑ, εδώ και λίγο καιρό έχει επιστρέψει στη "βάση" του, έχοντας στις αποσκευές την καλύτερη επαγγελματική πρόταση.

Ο ρόλος που του προτάθηκε στη σειρά "Αγγελική" ήταν μία πρόκληση για εκείνον και έτσι είπε αμέσως το "ναι".

Τους τελευταίους μήνες λοιπόν βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα, απολαμβάνοντας την καθημερινότητά του.

Εκτός πλατό, ο Πάνος Βλάχος δεν κλείνεται στο σπίτι, ούτε επιδίδεται σε... ταβανοθεραπεία αλλά προτιμάει να αθλείται.

Στη γειτονιά του στο Χαλάνδρι φοράει τα αθλητικά του και εφόσον τα γυμναστήρια είναι κλειστά, κάνει jogging στους δρόμους της περιοχής με μοναδική συντροφιά το κινητό του.

Απολαμβάνει την ηλιόλουστη μέρα και την άθλησή του και ύστερα επιστρέφει στο σπίτι για ξεκούραση και χαλάρωση εφόσον δεν έχει άλλες επιλογές.

Δείτε τον σε τέτοιες στιγμές του όπως τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved