Night out για τους celebrities: Πού τους είδαμε να διασκεδάζουν!
Gossip Cam

Night out για τους celebrities: Πού τους είδαμε να διασκεδάζουν!

Σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων, η κάμερα του Gossip-tv συνάντησε πλήθος celebrities, να ποζάρουν χαμογελαστοί και πιο χαρούμενοι από ποτέ.

Το βράδυ του Σαββάτου (20-11) συναντήσαμε "γνώριμους" καλεσμένους σε γνωστό cocktail μπαρ, σε μια ιδιαίτερα λαμπερή βραδιά με fashion ντυσίματα και πολλά χαμόγελα.

Η Μέγκι Ντρίο, για ακόμα μια φορά, βρέθηκε στο ίδιο μαγαζί με την Μικαέλα Φωτιάδη. Οι δυό τους συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας Greece's Next Top Model, και μάλιστα ήταν και κολλητές φίλες.

Οι δυο τους, μαζί με την Ευη Ιωαννίδου, είχαν δημιουργήσει μια παρέα, διαφορετική από των υπόλοιπων κοριτσιών και από τοις περισσότερες είχαν χαρακτηριστεί ως οι "κακιές" του σπιτιού, αφού συνέχεια σχολίαζαν τις υπόλοιπες κοπέλες. Μετά από το παιχνίδι, οι σχέσεις τους χάλασαν, μέχρι και που σταμάτησαν εντελώς, αφού πλέον η κάθε μια σχολιάζει αρνητικά την άλλη.

Στην ίδια βραδιά, συναντήσαμε και την Στέλλα Μιζεράκη, πρώην νικήτρια του ριάλιτι αγάπης Power of Love. Η ίδια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του gossip-tv ολο χαμόγελο, μέσα στο απόλυτα fashion outfit της σε ροζ τόνους.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

«Τα τρία φιλιά… η Σταχτιά γυναίκα»: Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση με λαμπερές παρουσίες!

Ο Πάνος Βλάχος είχε πρεμιέρα και η αγαπημένη του Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ήταν κοντά του! (photos)

Night out για τους celebrities! Η μεγάλη αλλαγή της Ξανθής Τζερεφού και η εμφάνιση της «Αγρότισσας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved