Στέλλα Μιζεράκη: Λαμπερό πάρτι γενεθλίων στα νότια προάστια!
Gossip Cam

Στέλλα Μιζεράκη: Λαμπερό πάρτι γενεθλίων στα νότια προάστια!

Η Στέλλα Μιζεράκη είχε γενέθλια και ονομαστική γιορτή την ίδια μέρα και τα γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο, αγκαλιά με τον σύντροφο και τους αγαπημένους φίλους, στη καρδιά των νοτίων προαστίων. 

Την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε, μέσα από το ριάλιτι Power of Love, όπου μαζί με τον Πάνο Ζάρλα, ήταν το ζευγάρι της χρονιάς και κατέκτησαν την κορυφή. Μπορεί η σχέση τους να μην είχε διάρκεια, αλλά κατάφεραν να κερδίσουν την αγάπη του κόσμου.

Η πανέμορφη Στέλλα Μιζεράκη έκλεισε τα 26 της χρόνια και ήταν πιο κομψή και όμορφη από ποτέ, σε μια βραδιά, γεμάτη λάμψη, που ήταν αφιερωμένη σε εκείνη, αφού γιόρτασε τόσο τα γενέθλιά της, όσο και την ονομαστική της γιορτή Ο διάσημος influencer dr Χταπόδιας, που είναι και ο σύντροφος της Στέλλας, βρισκόταν για ακόμα μια φορά στο πλευρό της και οι δυο τους πόζαραν ερωτευμένοι. Εξάλλου, οι ίδιοι μοιράζονται καθημερινά στιγμές από την καθημερινή τους ζωή στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, αφού ειδικά μετά την συγκατοίκησή τους, οι ίδιοι δείχνουν να έχουν πολλά κοινά και να έχουν ταιριάξει απόλυτα.

Η κάμερα του gossip-tv ήταν εκεί και αποθανάτισε τη στιγμή, με τη Στέλλα να σβήνει τα... κεράκια της και τους καλεσμένους της να διασκεδάζουν. Το πάρτι της ήταν εντυπωσιακό, όπως εκείνη το ήθελε και έδειξε να πέρασε φανταστικά. Η ίδια επέλεξε ένα εντυπωσιακό fashion outfit σε φούξια τόνους, με ένα ιδιαίτερο σατέν φόρεμα, που κολάκευε τον σωματότυπό της.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Night out για τους celebrities: Πού τους είδαμε να διασκεδάζουν!

Βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση και φορούσαν το... ίδιο φόρεμα!

Στέλλα Μιζεράκη: Συγκλονίζει η ανάρτησή της μετά τον θάνατου του Mad Clip

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved