«Πρόσωπο με πρόσωπο»: Πρεμιέρα για την παράσταση, που μας διδάσκει αλήθειες!
Gossip Cam

«Πρόσωπο με πρόσωπο»: Πρεμιέρα για την παράσταση, που μας διδάσκει αλήθειες!

Η παράσταση Πρόσωπο με πρόσωπο έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Μορφές Έκφρασης, με πρωταγωνιστές τη Μαρία Παπαλάμπρου και τον Θωμά Κινδύνη. 

Με την επιστροφή της τέχνης στην καθημερινότητα, ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί και ανυπομονεί να παρακολουθήσει τις παραστάσεις που ξεκινούν. Το ίδιο ισχύει και για τους ηθοποιούς, οι οποίοι μετά από πολύ καιρό βρίσκονται και πάλι επί σκηνής, με τους θεατές να τους υποδέχονται με το πιο δυνατό και θερμό τους χειροκρότημα.

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, η παράσταση "Πρόσωπο με πρόσωπο" έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Μορφές Έκφρασης, με την Μαρία Παπαλάμπρου και τον Θωμά Κινδύνη. Οι δυο τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το κοινό έλαβε το μήνυμα και εντυπωσιάστηκε.

Πρόκειται για το διαχρονικό έργο του Alexander Gelman, το οποίο επέστρεψε για να διδάξει στο κοινό του πόσο σημαντική είναι η αλήθεια και πόσο μεγάλη σημασία έχει να κοιτάμε ο ένας τον άλλον στα μάτια.

Η ιστορία ξετυλίγεται με δυο χαρακτήρες, οι οποίοι είναι ζευγάρι μεταξύ τους και ο εγωισμός είναι εκείνος που κυριαρχεί μεταξύ τους και εν τέλει τους οδηγεί σε συγκρούσεις.

Μέσα από όλα αυτά αντιλαμβάνονται πλήρως την πραγματικότητα που τους περιβάλλει και μπαίνουν στη διαδικασία να λύσουν τις διαφορές τους μεταξύ τους, ξεκάθαρα και κοιτώντας κατάματα, όχι επιφανειακά, αλλά μέσα από τα αληθινά συναισθήματα.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Διαβάστε επίσης:

Στέλλα Μιζεράκη: Λαμπερό πάρτι γενεθλίων στα νότια προάστια!

Κωστάκη - Τσιώλης: Μαύρα μάτια κάναμε να τους δούμε! Σπάνια δημόσια έξοδος για το ζευγάρι

Σπύρος Σούλης: Η διεθνής καριέρα στην αρχιτεκτονική, το Survivor και η βόλτα στο Κολωνάκι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved