Nightout για τους celebrities- Τα λαμπερά christmas outfits!
Gossip Cam

Nightout για τους celebrities- Τα λαμπερά christmas outfits!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε πλήθος επωνύμων σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων, να διασκεδάζουν και να λάμπουν μέσα στα απόλυτα χριστουγεννιάτικά σύνολά τους. 

Το γιορτινό κλίμα έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και οι περισσότεροι από εμάς πραγματοποιούμε όλο και περισσότερες εξόδους, φορώντας τα πιο λαμπερά μας outfits, για να γεμίσουμε με λίγη περισσότερη ενέργεια και αισιοδοξία και για να περάσουμε τις φετινές γιορτές με τον καλύτερο τρόπο.

Η κάμερα του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο- cocktail bar στη καρδιά των νοτίων προαστίων, στο κέντρο της Γλυφάδας, σε μια άκρως χριστουγεννιάτικη βραδιά, όπου πολλοί celebrities έδωσαν το παρών και πόζαραν με το πιο πλατύ χαμόγελό τους. Η Μαρίνα Πατούλη, πιο ανανεωμένη από ποτέ επέλεξε να φορέσει ένα μίνι πολύχρωμο φόρεμα με παγιέτα, κάτι που αντιπροσωπεύει ακριβώς την εποχή και περιγράφει το γιορτινό κλίμα, με τον πιο όμορφο τρόπο. Η ίδια έχει πει πολλές φορές μάλιστα ότι της αρέσουν τα έντονα χρώματα και τα ιδιαίτερα outfits, μιας και πλέον η ψυχολογία της έχει ανέβει πολύ, κάτι που, άλλωστε, φαίνεται.

Ανάμεσα στους επώνυμους που παρευρέθηκαν είδαμε: την Elisabeth Elechi, τον Κώστα Φραγκολιά, τον Κωνσταντίνο Καζάκο, την Γεωργία Σιακαβάρα και πολλούς άλλους.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Γαρμπή- Μενιδιάτης: Ο Σταμάτης Γονίδης τους έκανε έκπληξη, ανέβηκε on stage και τραγούδησαν μαζί!

Βίκυ Καγιά: Το ασημί μπουφάν της μας έκανε να... πάμε για ψώνια!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Βόλτα στα βόρεια προάστια για Χριστουγεννιάτικα ψώνια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved