Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ! Πλήθος celebrities στη καρδιά των νοτίων προαστίων
Gossip Cam

Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ! Πλήθος celebrities στη καρδιά των νοτίων προαστίων

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στα εγκαίνια γνωστού κέντρου ευεξίας στα νότια προάστια. Οι επώνυμοι που ήταν εκεί πόζαραν με το πιο λαμπερό χαμόγελό τους!

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του 2021 είναι πλέον γεγονός και όλοι μας έχουμε μπει για τα καλά στο γιορτινό κλίμα, αφού είμαστε πιο αισιόδοξοι, αλλά και επιλέγουμε να φορέσουμε τα πιο λαμπερά μας outfit, για να μας φτιαξει ακόμα παραπάνω η διάθεση και να αισθανθούμε και πιο όμορφα.

Η κάμερα του gossip-tv βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στον Άλιμο και στα εγκαίνια γνωστού κέντρου ευεξίας (spa) με πολλούς επώνυμους να βρίσκονται εκεί και να δίνουν τις πιο θερμές ευχές τους για αυτό το νέο ξεκίνημα. Οι ίδιοι ήταν πολύ λαμπεροί και είχαν επιλέξει τα πιο ευφάνταστα outfits, με έντονες λεπτομέρειες που πραγματικά έκαναν τη διαφορά.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο event παρευρέθηκαν και η Μικαέλα Φωτιάδη με την Μέγκι Ντριο, δυο παλιές κολλητές φίλες, που εδώ και πολύ καιρό είναι "στα μαχαίρια" και δεν ανταλάσσουν ούτε κουβέντα. Τις γνωρίσαμε και τις δυο μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM, όπου μαζί με την Εύη Ιωαννίδου ήταν αχώριστες, αλλά μετά την λήξη του παιχνιδιού, οι σχέσεις τους δεν ήταν καθόλου καλές, κάτι που καλά κρατεί μέχρι και σήμερα.

Φυσικά καλεσμένη ήταν και η νικήτρια του πρώτου My style Rocks και πλέον γνωστή fashion expert Ραμόνα Βλαντή, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με το ιδιαίτερο outfit που είχε επιλέξει, προτείνοντας και μια πανέμορφη colour blocking στυλιστική συμβουλή. Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα τοπ σατέν και ένα δερμάτινο skinny παντελόνι σε αποχρώσεις του ροζ, ενώ το πανοφώρι της είχε ένα έντονο μωβ χρώμα, που συμπλήρωνε απόλυτα το σύνολο.

Ανάμεσα στους celebrities που παρευρέθηκαν συναντήσαμε επίσης: τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον Τρύφωνα Σαμαρά, την Ελένη Τσολάκη, τον Κώστα Φραγκολιά,τον Περικλή Κονδυλάτο, τον Βλάσση Χολέβα, την Δωροθέα Μερκούρη και πολλούς άλλους.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Γαρμπή- Μενιδιάτης: Ο Σταμάτης Γονίδης τους έκανε έκπληξη, ανέβηκε on stage και τραγούδησαν μαζί!

Βίκυ Καγιά: Το ασημί μπουφάν της μας έκανε να... πάμε για ψώνια!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Βόλτα στα βόρεια προάστια για Χριστουγεννιάτικα ψώνια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved