Ο Ίβιτς και τα... κορίτσια του - Σπάνια έξοδος με την οικογένεια!
Gossip Cam

Ο Ίβιτς και τα... κορίτσια του - Σπάνια έξοδος με την οικογένεια!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε τον Ίλια Ίβιτς, παρέα με τις κόρες του, να κάνουν τις βόλτες τους στην καρδιά των νοτίων προαστίων. 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι παντρεμένος με την γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη και έχουν δημιουργήσει μαζί μια υπέροχη οικογένεια, μιας και έχουν αποκτήσει τέσσερις κόρες, στις οποίες και έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία.

Η κάμερα του gossip-tv αποθανάτισε την οικογένεια Ίβιτς να κάνει βόλτες σε κεντρικούς δρόμους της Γλυφάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ίλια Ίβιτς είναι παντρεμένος με την Ελένη Πετρουλάκη περισσότερα από 20 χρόνια και το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακρία από τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και δεν τους αρέσει αυτού του είδους η προβολή.

Οι κόρες τους, Άννα- Μαρία, Δωροθέα, Μίλα και Ηλιάννα, έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία στους γονείς τους, αφού πρόκειται για μια αρκετά δεμένη οικογένεια. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η διάσημη γυμνάστρια άλλωστε, παρ' όλες τις υποχρεώσεις τους, πάντα βρίσκουν χρόνο, για να είναι δίπλα στις κόρες τους και να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από την σπάνια έξοδό τους

Διαβάστε επίσης:

Πετρουλάκη – Ίβιτς: Η διάκριση που τους έκανε περήφανους για την κόρη τους, Άννα Μαρία

Πετρουλάκη-Ίβιτς: Πήγαν για μπάνιο στη Σκιάθο και εμείς πάθαμε πλάκα με τους κοιλιακούς της Ελένης!

Eλένη Πετρουλάκη: «H τηλεόραση του 2021 δεν με εκπροσωπεί καθόλου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved