Τάμτα- Πάρης Κασιδόκωστας: Με athletic look στα νότια προάστια!
Gossip Cam

Τάμτα- Πάρης Κασιδόκωστας: Με athletic look στα νότια προάστια!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε την Τάμτα και τον Πάρη Κασιδόκωστα σε κεντρικούς δρόμους της Γλυφάδας, να κάνουν τις βόλτες τους και να απολαμβάνουν τη μέρα τους. 

Το ζευγάρι, προσπαθεί να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι πολύ διακριτικοί, μιας και δεν θέλουν να δίνουν δικαιώματα.

Η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας είναι ζευγάρι τα τελευταία έξι χρόνια και ο έρωτάς τους καλά κρατεί, μιας και οι δυο τους δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι και αχώριστοι. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε το ζευγάρι σε κεντρικούς δρόμους των νοτίων προαστίων, να κάνουν τις βόλτες τους και να απολαμβάνουν τον περίπατό τους, με τα outfits τους να είναι, για ακόμα μια φορά, ιδιαίτερα και να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Και οι δυο είχαν επιλέξει αθλητικά σύνολα, στα οποία πρωταγωνιστούσαν τα χρώματα και οι ευφάνταστοι συνδυασμοί. Η Τάμτα επέλεξε ένα πολύχρωμο τζάκετ σε ανοιχτόχρωμους τόνους και ένα κολάν σε έντονο χρώμα, ενώ ο Πάρης Κασιδόκωστας ένα oversized φούτερ, με μια μάυρη φόρμα.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

Τάμτα: «Ο Πάρης και εγώ είμαστε δύο ελεύθεροι άνθρωποι. Δεν αντέχουμε την πίεση»

Τάμτα: Oι δύσκολες στιγμές στη Γεωργία και η σχέση της με τον Πάρη Κασιδόκωστα (Video)

Τάμτα - Πάρης Κασιδόκωστας: Έξι χρόνια μαζί και συνεχίζουν! Δείτε τους σε έξοδό τους στη Γλυφάδα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved