Βαλάντης: Πρωινή βόλτα στη Γλυφάδα λίγο πριν νοσήσει από κορονοϊό για τέταρτη φορά!
Gossip Cam

Βαλάντης: Πρωινή βόλτα στη Γλυφάδα λίγο πριν νοσήσει από κορονοϊό για τέταρτη φορά!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε τον Βαλάντη να κάνει τις βόλτες του σε κεντρικούς δρόμους της Γλυφάδας, με τον ίδιο να δείχνει ανανεωμένος. 

Είναι ένας από τους χαρακτήρες, που είχαν προκαλέσει ποικίλα σχόλια με την εμφάνισή του στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, μιας και ο χαρακτήρας του είχε προκαλέσει πολύ μεγάλες εντάσεις.

Ο Βαλάντης ήταν ένας από τους παίκτες των Διασήμων του φετινού κύκλου του Survivor, ο οποίος είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, λόγω του χαρακτήρα του, αλλά και των αντιδράσεών του σε πολλά από εκείνα που συνέβαιναν στον Άγιο Δομίνικο. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε τον τραγουδιστή σε κεντρικούς δρόμους της Γλυφάδας να κάνει τις βόλτες του και έδειχνε ανανεωμένος.

Μάλιστα, λίγο μετά από την συγκεκριμένη εμφάνιση, νόσησε για τέταρτη φορά από κορονοϊό, με τον ίδιο να δηλώνει ότι εκείνη η κατάσταση τον είχε κουράσει πολύ, γράφοντας χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Εεεεεε, όχι πάλι… με κούρασε ο έρωτας του… Μιας που θα μείνω σπίτι λόγω COVID , θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα όμορφο βράδυ. Συντονιστείτε με το κανάλι μου στο Valadis_tiktok και θα δημιουργήσουμε μία όμορφη παρέα για να τραγουδήσουμε και να συνομιλήσουμε…».

Δείτε στην παρακάτω gallery σχετικές φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved