Σπάνια εμφάνιση του Νίκου Βέρτη! Πού τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός!
Gossip Cam

Σπάνια εμφάνιση του Νίκου Βέρτη! Πού τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv, πέτυχε τον Νίκο Βέρτη, με χαλαρή διάθεση, να κάνει τις βόλτες του και να απολαμβάνει την ημέρα του στο κέντρο της Αθήνας. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, με πλήθος κόσμου να τον παρακολουθεί φανατικά, κάτι που αποδεικνύεται και από τα τραγούδια του, τα οποία στις πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους, γίνονται πάντοτε viral.

Το όνομα του Νίκου Βέρτη πρωταγωνιστεί τις τελευταίες δεκαετίες στην ελληνική μουσική βιομηχανία, αλλά και στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας (και της Θεσσαλονίκης), με τον τραγουδιστή να συναντά πλήθος κόσμου και θαυμαστών, σε κάθε εμφάνισή του. Η αλήθεια είναι ότι σπάνια βλέπουμε τον τραγουδιστή να εμφανίζεται εκτός σκηνής, αφού ο ίδιος προτιμά γενικά να κρατά την προσωπική του ζωή, αλλά και την καθημερινότητά του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτήν την φορά όμως, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τον απαθανάτισε να κάνει τις βόλτες του σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, με τον Νίκο Βέρτη να απολαμβάνει την ημέρα του χαλαρά, "ξεφεύγοντας" με αυτόν τον τρόπο από την πιεστική του καθημερινότητα, η οποία περιλαμβάνει εμφανίσεις και συνεχόμενες πρόβες.

Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα κομψός στο σύνολό του, αλλά και συνάμα άνετος, μιας και αυτό επιζητούσε για την πρωινή του εμφάνιση.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved