Χατζηγιάννης: Μια «ανάσα» πριν από το live, έκανε τις τελευταίες του πρόβες και τον «τσακώσαμε»!
Gossip Cam

Χατζηγιάννης: Μια «ανάσα» πριν από το live, έκανε τις τελευταίες του πρόβες και τον «τσακώσαμε»!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να κάνει τις πρόβες του, λίγο πριν από το μεγάλο live του. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, που τα τραγούδια του έχουν σημαδέψει πολλές γενιές και μέχρι και σήμερα νοσταλγούμε τις στιγμές, που πηγαίναμε στο παρελθόν στις μεγάλες του συναυλίες.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επέστρεψε και πρόκειται να πραγματοποιήσει μια εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, με σκοπό να μας υπενθυμίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, αλλά και κυρίως γιατί τον αγαπήσαμε τόσο και εξακολουθούμε να τον αγαπάμε ακόμα. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον αγαπημένο τραγουδιστή στις πρόβες του και ο ίδιος έδειχνε να είναι πιο κεφάτος από ποτέ, μιας και η διάθεσή του έδειχνε να βρίκεται στα ύψη!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, κρατώντας την κιθάρα του, είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει μια ιδιαίτερη εμφάνιση στην καρδιά της Αθήνας την Κυριακή 10 Απριλίου, με τους φανατικούς του θαυμαστές να ανυπομονούν για την συγκεκριμένη βραδιά. Ο τραγουδιστής υπόσχεται μια "μαγική" νύχτα, γεμάτη μουσική, ένταση, ρυθμό και πολύ τραγούδι.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες του

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved