Ανασκόπηση 2021: Ζευγάρια της ελληνικής showbiz που χώρισαν μέσα στη χρονιά!
Showbiz

Ανασκόπηση 2021: Ζευγάρια της ελληνικής showbiz που χώρισαν μέσα στη χρονιά!

Ανασκόπηση 2021: Το 2021 φτάνει στο τέλος του και εμείς κάνουμε μια αναδρομή στα ζευγάρια που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ήταν αρκετά τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που δεν άντεξαν το τεστ του χρόνου και αποφάσισαν να τερματίσουν τη σχέση τους μέσα στη χρονιά που μας πέρασε, μέσα στο 2021.

Μίλησαν δημόσια για τον έρωτά τους, έβγαλαν κοινές φωτογραφίες και τελικά δεν ήταν γραφτό να παραμείνουν μαζί!

Την είχαμε απολαύσει σε μεγάλες στιγμές της στο GNTM από το οποίο αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Και τώρα είναι ελεύθερη και ωραία μετά την αποκάλυψή της ότι χώρισε από τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της. Ο λόγος για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη η οποία ήταν όλα αυτά τα χρόνια ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου. Η σχέση τους έδειχνε να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο μέχρι που σήμερα η ίδια αποκάλυψε μέσα από ένα Q & A που είχε με τους followers της στο Instagram πως δεν είναι πια μαζί.

Ο Χρήστος Μάστορας σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται πώς έχει χωρίσει με την Χριστίνα Παπαδέλλη ύστερα από τρία χρόνια σχέσης.

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» φιλοξενήθηκε η Ρέα Τουτουνζή. Το πρώην μοντέλο όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια «πώς πάει ο έγγαμος βίος», της απάντησε πως έχει χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο. Η Ρέα Τουτουνζή μιλώντας για την απόφαση να χωρίσουν, αποκάλυψε στην εκπομπή: «Δεν είναι γνωστό, τώρα το λέω αλλά με ξέρεις εγώ δεν μιλάω για αυτά. Είναι όλα καλά όμως, μια χαρά. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, εντάξει… έκανε τον κύκλο της, μας τελείωσε αλλά εντάξει υπάρχει αγάπη, μεγάλος σεβασμός, περάσαμε πολλά χρόνια μαζί και η ζωή συνεχίζεται. Πάμε για καινούργια πράγματα».

H Κατερίνα Καινούργιου τράβηξε χωριστούς δρόμους από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η Κατερίνα Καινούργιου καθημερινά στον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα πετά μπηχτές για την προσωπική της ζωή. Μία από τις ατάκες που έχει πει, είναι: : «Έλα αγόρι μου να σε δούνε που είσαι και ωραίο παιδί και ελεύθερο. Μπας και σε αποκαταστήσουμε. Θα τους αποκαταστήσω όλους φέτος σε αυτή την εκπομπή. Για τον εαυτό μου δε ξέρω. Τους άλλους όλους σίγουρα».

Τον οριστικό χωρισμό της από τον επιχειρηματία Γιάννη – Λεωνίδα Λεωνίδου αποκάλυψε η Ιωάννα Μπέλλα. Το μοντέλο και ο Κύπριος επιχειρηματίας τράβηξαν χωριστούς δρόμους!

Η Σοφία Χαρμαντά και τον Gerard Butler αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους!

Η ίδια αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day ότι δεν είναι πια ζευγάρι με τον γνωστό ηθοποιό, αλλά διατηρούν άριστες σχέσεις! Αρχικά ανέφερε η καλλονή: «Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, αλλά δεν είμαστε πλέον μαζί. Μέχρι και τώρα κρατάμε τυπικές καλές σχέσεις»! Και στη συνέχεια τόνισε η Σοφία Χαρμαντά για τον Ferard Butler: «Είναι πολύ καλός, πολύ respectful και ξέρει πώς να φέρεται σε μία γυναίκα»!

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, εδώ και κάποιον καιρό έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από μια σχέση ... που πέρασε από 40 κύματα. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό να δώσουν ένα οριστικό τέλος στη σχέση τους και να προχωρήσουν παρακάτω.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης χώρισαν μετά από δέκα χρόνια έγγαμου βίου. Το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα το διαζύγιό του. «Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας.

Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά από 12 χρόνια σχέσης χώρισαν!

Τράβηξαν χωριστούς δρόμους και έκαναν την πρώτη τους δήλωση για αυτή τους την απόφαση! «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» είναι τα λόγια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια στην Espresso για τον χωρισμό τους.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά από 18 χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δυο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο επέλεξαν να το γνωστοποιήσουν μέσα από μια κοινή και λιτή ανακοίνωση.

ανακοίνωση ήρθε μέσα από την Panik Records και τον manager της Δέσποινας Βανδή, Γιώργο Αρσενάκο

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης γνωστοποιούν τη λύση του γάμου τους.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ. Βανδή - Ν. Νικολαΐδης

Γιώργος Αρσενάκος

manager Δέσποινας Βανδή»

Η Σοφία Λεοντίτση χώρισε μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια γάμου με τον Μιχάλη Κατσίκια, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα γιο.

O Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου χώρισαν! Η είδηση έγινε γνωστή όταν διέγραψαν τις κοινές φωτογραφίες τους από το Instagram!

Πορεύτηκαν μαζί για κάτι λιγότερο από δύο χρόνια με την Ηλιάνα σε κάθε διακριτική αναφορά της προς εκείνον να λάμπει από χαρά ενώ εκείνος ήταν ακόμη πιο κλειστός στις δηλώσεις του για εκείνη προσπαθώντας να διαφυλάξει τη σχέση τους.

Τα σύννεφα όμως έκαναν την εμφανίσή τους και το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή. Λίγο μετά το Πάσχα η Ηλιάνα μετακόμισε από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει μαζί στην Πεντέλη και βρήκε δικό της της σπίτι. Παρόλο που προσπάθησαν να τα ξαναβρούν, αυτό δεν κατέστη δυνατό… και το ζευγάρι χώρισε οριστικά!

H Στεφανία Λυμπερακάκη λίγες μέρες πριν από την Eurovision χώρισε από τον Ολλανδό σύντροφό της, τον μουσικό Jannes Heuvelmans και το ανακοίνωσε στο instagram της!

O Βασίλης Μιχαλόπουλος χώρισε από τη σύντροφό του, Νανά Παλαιτσάκη. Ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός και αντάλλαξαν εξώδικα και μηνύσεις. Μάλιστα, ο πρώην σύντροφος της Νανάς Παλαιτσάκη συνελήφθη στις 10 Απριλίου, ύστερα από καταγγελία της δημοσιογράφου για εξύβριση και απειλές.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσσα Αδαμοπούλου ακολούθησαν ξεχωριστούς δρόμους στην ζωή τους. Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσσα Αδαμοπούλου ζουν χωριστά, με την τραγουδίστρια να παραμένει στο σπίτι με τον γιο τους Ιάσονα και τον ηθοποιό να έχει νοικιάσει το δικό του διαμέρισμα στην ίδια περιοχή.

Ο Στηβ Μιλάτος παντρεύτηκε με την Άννα Παπαϊωάννου και μετά από δύο μήνες γάμου, χώρισαν!

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Δανάη Μπάρκα και ο Πάνος Αδαμόπουλος μετά από οκτώ χρόνια κοινής ζωής, εκ των οποίων τα έξι έμεναν και μαζί.

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez χώρισαν μετά από δύο χρόνια αρραβώνα!

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Η ανακοίνωση για τη λύση του γάμου τους

Καραβάτου - Κατσούλης: Το ζευγάρι χώρισε μετά από 10 χρόνια γάμου - Η επίσημη ανακοίνωση

Χωρισμός στην ελληνική showbiz μετά από 15 χρόνια σχέσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved