Άντζελα Γκερέκου: Λαμπερή σε εκδήλωση του ΕΟΤ για την Ελλάδα!
Gossip Cam

Άντζελα Γκερέκου: Λαμπερή σε εκδήλωση του ΕΟΤ για την Ελλάδα!

Η Άντζελα Γκερέκου έκανε επίσημη δημόσια εμφάνιση, σπάνιο τον τελευταίο καιρό, όμως ήταν όπως πάντα, πολύ σικ και λαμπερή.  

Η Άντζελα Γκερέκου, πρόεδρος του ΕΟΤ, βρέθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για το 1ο Συμπόσιο του ΕΟΤ. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο γνωστός γαστρονόμος Ηλίας Μαμαλάκης, η συγγραφέας Αικατερίνη Πολυμέρου- Καμηλάκη αλλά και η κορυφαία Ελληνίδα βυζαντινολόγος ιστορικός, Ελένη Γλυκάτζη.

Στόχος η ανάδειξη της Ελλάδας σε παγκόσμιο, αειφόρο κέντρο πολιτιστικού τουρισμού.

Τα συμπεράσματα του 1ου Συμποσίου του ΕΟΤ «Ελλάδα – Η χώρα του ευ ζην».

Το συμπόσιο αυτό αποτελεί την απαρχή για τη συνένωση των δυνάμεων όλων των εμπλεκομένων φορέων της οικονομίας της φιλοξενίας, με κοινό στόχο τη σύζευξη της με τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική διατροφή. Απώτερος στόχος της συγκεκριμένης συνέργειας είναι η ανάδειξη της Ελλάδας σε παγκόσμιο, αειφόρο κέντρο πολιτιστικού τουρισμού με σύμμαχους τη συνεργασία, το συντονισμό και τη συνέπεια για την αποτελεσματικότερη υλοποίησή του.

Με αυτό το κεντρικό συμπέρασμα ολοκληρώθηκε το 1ο Συμπόσιο «Ελλάδα – Η χώρα του ευ ζην» με θέμα «Η αειφόρα Οικονομία της Φιλοξενίας σε σύνδεση με την Ελληνική Διατροφή και τον Πολιτισμό» που διοργάνωσε χθες ο ΕΟΤ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Κηρύσσοντας την έναρξη του Συμποσίου, η Πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, αναφέρθηκε στην ανάγκη πολυτομεακής συμμετοχής της τοπικής κοινωνίας αλλά και συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων στο τουριστικό προϊόν χωρίς αποκλεισμούς, τονίζοντας παράλληλα τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο των γυναικών σε αυτή τη νέα μορφή και εξέλιξη του τουριστικού μοντέλου.

Δείτε την gallery που ακολουθεί με φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Διαβάστε επίσης:

Τρεις γενιές μαζί! Άντζελα και Μαρία Γκερέκου: Βόλτα στο Ζάππειο με τη Μαρία Βοσκοπούλου

Άντζελα Γκερέκου: Τα πρώτα της γενέθλια χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο- Η ανάρτηση στο Instagram!

Βοσκόπουλος: 8 μήνες από τον χαμό του κι οι γυναίκες της ζωής του τον μνημονεύουν και συγκινούν

Γκερέκου: Η πρώτη Καθαρά Δευτέρα χωρίς τον Βοσκόπουλο - Οι οικογενειακές φώτο και το μήνυμά της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved