Σασμός: Η τηλεοπτική Άννα σε εμπορικό κέντρο για καφέ και βόλτα για ψώνια!
Gossip Cam

Σασμός: Η τηλεοπτική Άννα σε εμπορικό κέντρο για καφέ και βόλτα για ψώνια!

Σασμός: Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Αλίνα Κωτσοβούλου σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων να κάνει τις βόλτες της και να απολαμβάνει τα ψώνια της. 

Όσο πλησιάζουν οι ημέρες του Πάσχα, ολοένα και περισσότεροι είναι εκείνοι, που σπεύδουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους για τον εαυτό τους, αλλά και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Αλίνα Κωτσοβούλου, με την σειρά της, άφησε για λίγο τα γυρίσματα από την τηλεοπτική σειρά "Σασμός" και είπε να κάνει μια βόλτα για ψώνια, για να χαλαρώσει και να κάνει και ένα μικρό διάλειμμα από την πιεστική καθημερινότητά της. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την ηθοποιό σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να κάνει τις βόλτες της και να πραγματοποιεί τις αγορές της, εν όψει του Πάσχα.

Η ίδια επέλεξε ένα αρκετά άνετο outfit, το οποίο και της ταίριαζε πραγματικά πάρα πολύ, αλλά κυρίως την έκανε να αισθάνεται ανετα για την βόλτα της. Η Αλίνα Κωτσοβούλου επέλεξε ένα στενό τζιν παντελόνι, το οποίο και σέταρε με ένα λευκό τοπ και σακάκι, και για παπούτσια σκουρόχρωμα χαμηλά μποτάκια.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved