Η Μύκονος «βούλιαξε» από celebrities - Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το Πάσχα τους στο νησί
Gossip Cam

Η Μύκονος «βούλιαξε» από celebrities - Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το Πάσχα τους στο νησί

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε τις ημέρες του Πάσχα στο "Νησί των Ανέμων" και απαθανάτισε πλήθος celebrities να κάνουν τις βόλτες τους στα σοκάκια του κυκλαδίτικου νησιού. 

Οι διακοπές του Πάσχα αποτέλεσαν για τους περισσότερους, φέτος, μια ευκαιρία για εξορμήσεις, μιας και ήταν η πρώτη χρονιά μετά από δυο χρόνια, που μπορούσε κάποιος να ταξιδέψει χωρίς περιορισμούς και μέτρα για τον κορονοϊό.

Πολλοί celebrities επέλεξαν να επισκεφθούν την Μύκονο, που είναι ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά της Ελλάδας και προσφέρει κυριολεκτικά τα πάντα. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στo νησί και απαθανάτισε πλήθος επώνμων να κυκλοφορούν στα λευκά σοκάκια του όμορφου νησιού και να απολαμβάνουν τις διακοπές τους με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ανάμεσά τους συναντήσαμε και τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο, ο οποίος είπε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται με τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Ήβη Αδάμου, και να απολαύσει για λίγο την ομορφιά της Μυκόνου και να χαλαρώσει.

Μάλιστα, ο αγαπημένος τραγουδιστής συναντήθηκε και με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τους γονείς της, οι οποίοι και βρέθηκαν στο νησί οικογενειακά, για να περάσουν φανταστικά τις διακοπές τους. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, με τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου, είχαν βρεθεί και στις Σπέτσες, όπου η τραγουδίστρια απήγγειλε το "Χριστός Ανέστη" στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου.

Τέλος, στο νησί παρευρέθηκαν: ο Αλέξης Παππάς, η Μαρία Μπιμπή, ο Ηλίας Δρούλιας, ο Νεκτάριος Σκαμνάκης, η Κατερίνα Παπαδοπούλου, ο Μάνος Πενταράκης, ο Πέτρος Νάζος με την οικογένεια του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και πολλοί άλλοι.

Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved