Στικούδη: «Άναψε φωτιές» on stage- Το απίθανο κορμί της 7 μήνες μετά την γέννηση του γιου της!
Gossip Cam

Στικούδη: «Άναψε φωτιές» on stage- Το απίθανο κορμί της 7 μήνες μετά την γέννηση του γιου της!

Μπορεί η Κατερίνα Στικούδη να έγινε μανούλα πριν από πολύ λίγους μήνες, αλλά το σώμα της φαίνεται να έχει επανέλθει πλήρως, μιας και εκείνη έχει καταφέρει να αποκτήσει και πάλι μια απίθανη σιλουέτα. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού, όπου οι επιτυχίες της ακούγονται συνεχώς και ξεσηκώνουν το κοινό.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και στην ένραξη του προγράμματος του Σταμάτη Γονίδη, του Χρήστου Μενιδιάτη και της Κατερίνας Στικούδη. Η κάμερα απαθανάτισε την εκρηκτική τραγουδίστρια στη σκηνή, με την ίδια να χορεύει και να μας αποκαλύπτει το καλλίγραμμο κορμί της. Επτά μόλις μήνες από την γέννηση του γιού της, η Κατερίνα Στικούδη δείχνει να έχει επανέλθει πλήρως, μιας και είναι... στα καλύτερά της.

Η ίδια εμφανίστηκε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου με ένα λαμπερό κορμάκι, το οποίο φυσικά και αναδείκνυε το σώμα της μοναδικά. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι η ίδια είχε δηλώσει για τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Μέσα σε δύο εβδομάδες έφυγαν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Δεν έκανα κάτι συγκεκριμένο για να μπορέσω να δώσω κάποια συμβουλή στον κόσμο. Και γενικότερα θεωρώ ότι δεν πρέπει να αγχωνόμαστε εμείς οι γυναίκες, να βλέπουμε τι κάνει η καθεμία, γιατί το κάθε σώμα είναι διαφορετικό. Σίγουρα, όμως, ο θηλασμός, το ξενύχτι, οι σκάλες πάνω-κάτω, βοηθάνε»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved