Πού είδαμε τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ μέσα στην εβδομάδα!
Gossip Cam

Πού είδαμε τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ μέσα στην εβδομάδα!

Ευτυχώς όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς στα ερωτικά των σταρ της εγχώριας σόουμπιζ που έκαναν δημόσιες εμφανίσεις με τα ταίρια τους και μας έπεισαν πως διανύουν μία πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική τους ζωή. 

Είδαμε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο με τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου στο Παλλάς να απολαμβάνουν την παράσταση «Το σώσε» στην πρεμιέρα του.

Στην ίδια θεατρική πρεμιέρα μας εξέπληξε ευχάριστα ένα πρώην ζευγάρι που έχει προ πολλού δώσει τέλος στον γάμο του, όμως διατηρεί άψογες σχέσεις, έχοντας αποκτήσει μία κόρη, τη Μαρία Χάνου που απολαμβάνουμε στη Μουρμούρα. Ο λόγος φυσικά για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Ταξιάρχη Χάνο που εμφανίστηκαν στο Παλλάς κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

Στο Θέατρο Μικρό Παλλάς όπου έγινε η προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» είδαμε και τους φρεσκοπαντρεμένους Ελευθερία Κοντογεώργη και Κωνσταντίνο Γαβαλά ενώ σε έξοδό τους για ποτό και συνάντηση με φίλους είδαμε δύο άλλους φρεσκοπαντρεμένους, την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον σύζυγό της Παναγιώτη Τριβιζά.

Στο ίδιο στέκι της Αθήνας είδαμε και τους Στράτο Τζώρτζογλου και τη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα να χαμογελούν ευτυχισμένοι στον φακό ενώ για τον φακό πόζαραν με πολύ καλή διάθεση ο Αιμίλιος Χειλάκης με τη σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου ενώ τα φλας τράβηξαν πάνω τους σε θεατρική έξοδό τους ο Μίνως Μάτσας με την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Τέλος η Ελεονώρα Ζουγανέλη, σε εμφάνισή της στο Θέατρο Άλσος είχε στο πλευρό της τον σύζυγο της Σπύρο Δημητρίου με τον οποίο εξάλειψαν κάθε φήμη ότι χωρίζουν μιας και επιδόθηκαν σε selfies.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved