Τίνα Μεσσαροπούλου- Θέμης Γεωργαντάς: Αναπάντεχη συνάντηση για καφέ!
Gossip Cam

Τίνα Μεσσαροπούλου- Θέμης Γεωργαντάς: Αναπάντεχη συνάντηση για καφέ!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και απαθανάτισε τον Θέμη Γεωργαντά και την Τίνα Μεσσαροπούλου να πίνουν καφέ και να λένε τα νέα τους. 

Οι δυο τους ασχολούνται πολύ ενεργά τόσα χρόνια με τον χώρο της showbiz και παντα έχουν να μοιραστούν κοινά ενδιαφέροντα.

Μάλιστα, μεταξύ τους υπάρχει αλληλοεκτίμηση και στο παρελθόν η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και είχαν μιλήσει για όλους και για όλα, σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Πριν από λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους απαθανάτισε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να απολαμβάνουν τον καφέ τους και να να λένε τα νέα τους, με άκρως χαλαρή διάθεση.

Οι δυο συνάδελφοι, σε ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητά τους επέλεξαν το εμπορικό κέντρο, για να χαλαρώσουν και να μπορούν να μιλήσουν με ησυχία. Μπορεί να μην βρίσκονται συχνά, αλλά μεταξύ τους υπάρχει πολύ αγάπη και εκτίμηση, μιας και πάντοτε έχουν κοινά ενδιαφέροντα.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved