Ανδρέας Καψάλης: Στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου πάντα και παντού! Οι σπάνιες κοινές φωτό τους
Gossip Cam

Ανδρέας Καψάλης: Στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου πάντα και παντού! Οι σπάνιες κοινές φωτό τους

Μπορεί η Έλενα Παπαρίζου να βρίσκεται μόνιμα στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, όμως ο σύζυγός της Ανδρέας Καψάλης έχει φροντίσει να παραμένει μακριά από αυτά καθώς είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων. 

Δεν είναι από τους ανθρώπους που παίζει κρυφτό με τις κάμερες και τους φωτογράφους, όμως, όπως έχει καταστήσει σαφές, δεν είναι επιλογή του η δημοσιότητα. Το ότι έχει παντρευτεί μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του ελληνικού τραγουδιού και ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του, δεν σημαίνει ότι πρέπει και εκείνος να «καίγεται» από τα φώτα.

Έτσι σπάνια τον βλέπει κανείς να απαθανατίζεται ποζάροντας στους φωτογράφους. Το κάνει μόνο όταν νιώθει την ανάγκη να δείξει έμπρακτα την συμπαράστασή του στη γυναίκα του.

Μία τέτοια στιγμή ήταν και πριν από μερικά βράδια όταν βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Έλενα Παπαρίζου με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Αναστασία φέτος τον χειμώνα.

Ο Ανδρέας Καψάλης είναι ο πιο δικός της άνθρωπος και ήταν δεδομένο ότι θα βρίσκεται κοντά της σε μία σημαντική στιγμή της καριέρας της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε όμορφες στιγμές του, λίγο πριν η Έλενα βρεθεί στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου για να κάνει τους θαμώνες του μαγαζιού να διασκεδάσουν.

Δείτε φωτογραφίες τους:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved