Ανασκόπηση 2022: Οι δύσκολες στιγμές των επωνύμων που θέλουν να ξεχάσουν
Gossip Cam

Ανασκόπηση 2022: Οι δύσκολες στιγμές των επωνύμων που θέλουν να ξεχάσουν

Η στιγμή της ανασκόπησης για όσα ζήσαμε το 2022 τώρα που υποδεχτήκαμε το ελπιδοφόρο 2023 ήρθε και σίγουρα μία τέτοια «βουτιά» κάνουν αυτές τις πρώτες ώρες της νέας χρονιάς και οι celebrities. 

Η αλήθεια είναι πως αν το μετρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, το 2022 έφερε πολλούς μπελάδες μαζί του. Πόλεμος στην Ουκρανία, κρίση αξιών (που είναι μόνιμα σταθερή αξία), πληθωρισμός, ακρίβεια... Σε πιο προσωπικό επίπεδο όμως τι γίνεται; Για κάποιους ήταν ευχάριστα σημαντικό το 2022 και άλλοι δεν θα το ξεχάσουν ποτέ ως μία από τις χειρότερες χρονιές της ζωής τους γιατί κάτι έχασαν. Μία απώλεια άλλωστε, σε όποιο επίπεδο και αν έρθει, έχουμε όλοι πάντα ανάγκη να την θρηνήσουμε.

Άλλοι έχασαν δικούς τους ανθρώπους, άλλοι κινδύνευσαν, άλλοι είδαν τη δημόσια εικόνα τους να γκρεμίζεται... Όλοι τους θα σκέφτονται με θλίψη στις αναμνήσεις τους το 2022...

Τρόμος για τους celebrities

Συγκλονισμένος ήταν ο Σταύρος Νικολαΐδης, λίγες μόλις μέρες μετά την καταστροφική φωτιά στην Πεντέλη τον περασμένο Ιούλιο, στην περιοχή όπου βρίσκεται ο μόνιμος τόπος κατοικίας του.

Ο γνωστός κωμικός, έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη όταν η φωτιά έφτασε σχεδόν στην αυλή του σπιτιού του.

Όταν ο κίνδυνος πλέον είχε απομακρυνθεί φανερά στενοχωρημένος ο Σταύρος Νικολαΐδης είχε παραδεχτεί on camera: «Δεν ξέρω τι να πω στο παιδί μου… Αλήθεια το λέω. Το σκέφτομαι και πονάει η ψυχή μου. Εδώ κάναμε βόλτες και η εξερεύνηση ήταν από τις αγαπημένες του ασχολίες! Τώρα τι θα τον φέρω να δει εδώ πέρα; Αλήθεια δεν ξέρω τι θα του πω. Πως θα του εξηγήσω ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που κάνουν αυτό το πράγμα».

Κάτι ανάλογο με τον Σταύρο Νικολαΐδη έζησε και η επίσης ηθοποιός Φωτεινή Μπαξεβάνη της οποίας οι γονείς κινδύνευσαν στην ίδια φωτιά σε Παλλήνη και Πεντέλη. Η ηθοποιός, όταν πλέον όλα αποτελούσαν ένα κακό όνειρο και οι γονείς της ήταν ασφαλείς, ανέβασε το παρακάτω μήνυμα, ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν την οικογένειά της μιας και εκείνη απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους από την Αθήνα.

«Ευχαριστώ πολύ όλους σας για το ενδιαφέρον! Το τηλέφωνό μου δεν έχει σταματήσει να χτυπάει από το ξημέρωμα…

Ήθελα να σας πω πως η οικογένειά μου είναι καλά. Ήταν μία πολύ δύσκολη νύχτα. Εγώ σε περιοδεία στη βόρεια Ελλάδα να προσπαθώ να διαχειριστώ μία κατάσταση από μακριά που ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι η φωτιά θα έφτανε δίπλα στο πατρικό μου που βρίσκεται μέσα στον αστικό ιστό, στο κέντρο της Παλλήνης… ευτυχώς με τη βοήθεια της αστυνομίας της ξαδέρφης μου @mairitza9 και των αγαπητών Άρτα και Αρτούρ οι γονείς μου απομακρύνθηκαν το ξημέρωμα και είναι καλά στην υγεία τους!

Λυπάμαι πολύ για τους συγγενείς, φίλους και γνωστούς στην Παλλήνη που πέρασαν αυτή τη δοκιμασία και κάποιοι έχασαν τις περιουσίες τους… 😢 καλή δύναμη», είχε γράψει η ίδια.

Μπορεί πολύ πρόσφατα ο δράστης της επίθεσης στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας Real News και του ραδιοφωνικού σταθμού Real FM να συνελήφθη, όμως τον περασμένο Ιούλιο ο δημοσιογραφικός κόσμος είχε σοκαριστεί από όσα συνέβησαν τα ξημερώματα εκείνου του πρωινού. Ο Νίκος Χατζηνικολάου με tweet του έκανε γνωστή την είδηση και μάλιστα μία εργαζόμενη του ραδιοφωνικού σταθμού που είχε βάρδια, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ευτυχώς όχι σοβαρά.

«Έβαλαν φωτιά στον Real FM! Μας καίνε! Τρείς εκρήξεις και τώρα καιγόμαστε…» είχε γράψει στο tweet του ο Νίκος Χατζηνικολάου προκαλώντας πανελλήνια αγωνία. Ευτυχώς, μετά την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε μετά την επίθεση στις εγκαταστάσεις της Real Group στο Μαρούσι όλα πήγαν καλά και ανέλαβε η Αστυνομία να βρει τον ένοχο που σκόρπισε τον τρόμο στον δημοσιογραφικό κόσμο.

Μία άλλη φωτιά, έναν μήνα νωρίτερα, τον Ιούνιο, σκόρπισε επίσης τον τρόμο στους κατοίκους της Βούλας, ανάμεσά τους ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Σταμάτης Γονίδης που χρειάστηκε να εκκενώσει με το παιδί του και τη γυναίκα του το σπίτι τους αλλά και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου που έβλεπε τη φωτιά να πλησιάζει απειλητικά στο δικό της σπίτι.

Το gossip-tv είχε επικοινωνήσει τότε με την Ελένη Χατζίδου, η οποία μένει στην Γλυφάδα μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους Μελίτα. Η τραγουδίστρια είχε περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

«Η φωτιά είναι από Βούλα και μετά. Βλέπω τον καπνό, είναι παρά πολύ κοντά μας αλλά φυσάει από την άλλη πλευρά, εμείς εδώ είμαστε όλοι καλά. Ξέρω ότι στη Βούλα καίγονται σπίτια», δήλωσε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Και πρόσθεσε: «Η ατμόσφαιρα εδώ δεν είναι αποπνικτική αλλά από την Βουλιαγμένη προς Βούλα σίγουρα θα είναι καθώς οι καπνοί είναι έντονοι».

Επαγγελματικές «καταστροφές»

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε υπέροχα για την Ίνα Ταράντου η οποία από την ΕΡΤ βρέθηκε στο Open με πολλές προοπτικές αφού αναλάμβανε μία νέα εκπομπή ονόματι «Εμείς». Όλα πήγαιναν καλώς, ή τουλάχιστον έτσι έδειχναν γιατί μόλις τον περασμένο Νοέμβριο και πριν καν συμπληρωθεί η σεζόν, ανακοινώθηκε από το κανάλι ότι η εκπομπή ρίχνει αυλαία. Κάτι που έπιασε προφανώς εξαπίνης την ίδια τη δημοσιογράφο η οποία όμως συνεχίζει να έχει συμβόλαιο με το Open μέχρι τον Ιούνιο.

Μία επαγγελματική καταστροφή έζησε προσφάτως, εν μέσω τηλεοπτικής σεζόν και η Ντόρα Κουτροκόη η οποία ξαφνικά έμαθε στα τέλη Νοεμβρίου ότι δεν θα ανήκει πλέον στην παρέα της εκπομπής Σήμερα, μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο στον ΣΚΑΪ.

Η Ντόρα Κουτροκόη φανερά ενοχλημένη μίλησε στις κάμερες την ημέρα που πήρε στα χέρια της την απόλυσή της, τονίζοντας πως θα περίμενε περισσότερη στήριξη από τους άλλοτε συνεργάτες της Οικονόμου-Παυλόπουλο.

Τραγικές απώλειες

Κάποιοι λένε πως η ορφάνια δεν συνηθίζεται. Γίνεται πληγή και πονάει για πάντα, όταν χάνεις τον γονιό σου, είτε πρόκειται για τον πατέρα είτε για τη μητέρα σου. Φέτος, ήταν πολλοί οι επώνυμοι που βίωσαν τέτοιες απώλειες τις οποίες και κλήθηκαν να διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Τάκης Ζαχαράτος και η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχασαν τους πατεράδες τους. Ο πρώην παίκτης του Survivor Τάκης Καραγκούνιας έμαθε ενώ βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και έπαιζε στο ριάλιτι επιβίωσης πως έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο δικός του πατέρας. Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης, η Ιωάννα Τούνη, η Ασπασία Τζιτζικάκη, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Σπύρος Νικολαΐδης ορφάνεψαν από μητέρα.

Τέλος, ο Γιάννης Σμαραγδής λύγισε με την απώλεια της συζύγου του Ελένης, η Διονυσία Γεωργιάδου βυθίστηκε στο απόλυτο πένθος όταν ο σύντροφός της Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, ενώ και η Βίνα Ασίκη θρήνησε την απώλεια του πολυαγαπημένου της συζύγου Ορέστη Δημητρίου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved