Madwalk 2022: «Μπλόκο» στην Κοκκίνου για να περάσουν Ρουβάς-Αργυρός. Πώς αντέδρασε;
Gossip Cam

Madwalk 2022: «Μπλόκο» στην Κοκκίνου για να περάσουν Ρουβάς-Αργυρός. Πώς αντέδρασε;

Δεν υπάρχουν μεγάλα events χωρίς έστω κάποια άτυχη στιγμη. Και το Madwalk 2022 δεν αποτέλεσε εξαίρεση στον κανόνα. 

Πολύς κόσμος, πολλοί celebrities και λίγο υπερβάλλον ζήλος θα λέγαμε, ε, δε θέλει και πολύ για να γίνει η στραβή. Γιατί στραβή ήταν αυτό που συνέβη στην Έλλη Κοκκίνου, την ώρα που προσπαθούσε να επιστρέψει στο καμαρίνι της το βράδυ της μεγάλης βραδιάς του Madwalk.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Έλλη Κοκκίνου, έκανε ένα πραγματικά πολύ όμορφο act για το Rich Girl Boudoir με μια διασκευή της Κοσμοθεωρίας που συζητήθηκε πολύ. Και η ίδια ήταν παραγματικά σε μεγάλα κέφια. Κι ας παιδεύτηκε αρκετά με την ουρά του εντυπωσιακού της ρούχου που παραλίγο να της κοστίσει ακριβά on stage αφού πιάστηκε η ουρά του ρούχου και κινδύνεψε να χάσει την ισορροπία της.

Επέστρεψε στα παρασκήνια με ένα τεράστιο χαμόγελο και όπως όλοι οι συμμετέχοντες μετά την εμφάνισή της και πριν πάει να αλλάξει, οδηγήθηκε από τους διοργανωτές στο Red Carpet για τις απαραίτητες δηλώσεις στις κάμερες της παραγωγής και τις φωτογραφίες.

Στο Carpet υπήρχε ήδη συνωστισμός από τους προηγούμενους, η Έλλη επέστρεψε μέσα, έδωσε συνέντευξη στις κάμερες των εκπομπών του Mega που είχαν άδεια να είναι εντός, έβγαλε μια selfie που της ζήτησαν, ξαναβγήκε και επιστρέφοντας βρήκε "μπλόκο".

Βλέπετε εκείνη την ώρα κατέβαιναν από το stage και επέστρεφαν στα παρασκήνια ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Δεν ξέρουμε αν η ασφάλεια του χώρου είχε ειδικές οδηγίες για το πέρασμά τους (δεν το αποκλείουμε κιόλας), αλλά ξαφνικά ένας από τους security μπλόκαρε τον δρόμο στην Έλλη Κοκκίνου που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και κατευθυνόταν προς το καμαρίνι της που ήταν λίγο πιο κάτω. Την έπιασε μάλιστα από το μπράτσο και την πήγε στην άκρη.

Προς τιμήν της, αν και ξαφνιάστηκε -φαίνεται και στο βλέμμα της- αντέδρασε με χάρη (chic) στο "τάκλιν", ξέφυγε πίσω από τον άντρα της ασφάλειας και πέρασε πίσω από τους δύο σταρ που περιτριγυρισμένοι από δεκάδες ανθρώπους δεν κατάλαβαν οτι κάτι συμβαίνει. Είμαστε σίγουροι ότι δε θα αδιαφορούσαν αν το έβλεπαν. Πόσο μάλλον που οι τρεις τους έχουν άψογες σχέσεις. Ήταν απλά μια κακιά στιγμή.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved