Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Βραδινή έξοδος για θέατρο - Πήγαν Μέγαρο να δουν τον Μουζουράκη!
Gossip Cam

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Βραδινή έξοδος για θέατρο - Πήγαν Μέγαρο να δουν τον Μουζουράκη!

Σπάνια βραδινή έξοδο για θέατρο έκαναν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη

Το ζευγάρι βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να παρακολουθήσει τη χριστουγεννιάτικη ιστορία του Κάρολου Ντίκενς σε μορφή μιούζικαλ με τίτλο: Scrooge & Ghosts and Rock ‘n’ Roll.

Το μουσικό υπερθέαμα βασισμένο σε μία από τις πιο αγαπημένες νουβέλες μικρών και μεγάλων παγκοσμίως με τον Χρήστο Σουγάρη στη διασκευή και τη σκηνοθεσία, τον Στέφανο Κορκολή στη μουσική και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο στους στίχους έδειξε να εντυπωσιάζει τον Σάκη Ρουβά και τη σύζυγό του.

Στο ρόλο του Σκρουτζ ο Πάνος Μουζουράκης, καλός φίλος του Σάκη μετά από τόσα χρόνια συνύπαρξής τους στο πλατό του The Voice. Έτσι, ήταν αδύνατον να μη βρεθεί εκεί για να τον απολαύσει σε αυτή την τόσο εντυπωσιακή δουλειά του.

Στον ρόλο του Έλβις ο Θοδωρής Μαραντίνης ενώ την Ορχήστρα διευθύνει ο Τάσος Συμεωνίδης. Στο πιάνο επί σκηνής ο Στέφανος Κορκολής και πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Παπουτσάκη, Ρούλα Πατεράκη, Δημήτρης Πιατάς, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Γιώργος Τσιαντούλας, Μαρίζα Τσάρη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Μαριλού Kατσαφάδου, Θέμης Θεοχάρογλου, Τζώρτζης Παπαδόπουλος, Adrian Frieling, Ηλέκτρα Σαρρή, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Ζαχαρίας Γουελα, Βαγγέλης Βογιατζής και η διεθνούς φήμης μέτζο σοπράνο, Ειρήνη Καράγιαννη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της παράστασης, η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, μετά το τέλος της παράστασης, βρέθηκαν στα καμαρίνια για να συγχαρούν τους συντελεστές.

Δείτε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved