Τα φιλιά Πρέλεβιτς-Νομικού, η βόλτα Μεταξά- Καπότση, ο Χριστοδούλου με τους γιους του και ο Χολίδης
Gossip Cam

Τα φιλιά Πρέλεβιτς-Νομικού, η βόλτα Μεταξά- Καπότση, ο Χριστοδούλου με τους γιους του και ο Χολίδης

Μελλόνυμφοι, νιόπαντροι, παντρεμένοι με παιδιά και ανύπαντροι πήραν τους δρόμους για να απολαύσουν λίγο ήλιο, και άλλοι μουσική και χορό.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv γύρισε μέρα και νύχτα και δείτε ποιους απαθανάτισε.

Νυχτερινή έξοδος για τους μελλόνυμφους. Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός παντρεύονται στις 27 Μαΐου στην Αθήνα. Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του και ανυπομονεί για την ημέρα που θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και ευτυχίας. Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός βρέθηκαν με την παρέα τους στο Teatro, όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο φωτογραφικός φακός μας ήταν εκεί και κατέγραψε καρέ- καρέ τις αγκαλιές και τα φιλιά τους.


Το καλοκαίρι θα κλείσουν ένα χρόνο γάμου και οι νιόπαντροι, Κόνι Μεταξά- Μάριος Καπότσης, περνάνε μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους.
Το ζευγάρι ζει την κάθε στιγμή μαζί και όσοι τους ξέρουν καλά έχουν να λένε ότι ο έγγαμος βιος τους πηγαίνει πολύ. Την τραγουδίστρια και τον πολίστα τους πετύχαμε στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα σε μια χαλαρή βόλτα. Ντυμένοι casual, και με τους καφέδες στο χέρι το ζευγάρι σταμάτησε για λίγο και έστησε κουβεντούλα με γνωστούς του που συνάντησε στο δρόμο των νοτίων προαστίων.

Δείτε στιγμιότυπα από τη βόλτα τους στην gallery που ακολουθεί:

Στα νότια προάστια πετύχαμε και τον Χρήστο Χολίδη, που είχαμε να δούμε καιρό. Ο τραγουδιστής απόλαυσε τα ψώνια και τη βόλτα του παρέα με μια φίλη του. Πάντως αν και οι φήμες λέγανε ότι ο Χρήστος Χολίδης θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας εκείνος το διέψευσε λέγοντας χαρακτηριστικά:« Θα ανέβω τα σκαλιά για κουμπαριά, είναι ο καλύτερος φίλος μου και τον παντρεύω. Με παίρνουν όλοι τηλέφωνο και με ρωτάνε»

Ο Γιώργος Χριστοδούλου, ο τηλεοπτικός Σταύρος από τη δραματική σειρά του Alpha, Σασμός, άφησε για λίγο τα πλατό και βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Ο ηθοποιός δεν ήταν μόνος του αλλά είχε στο πλευρό του την καλύτερη παρέα που θα μπορούσε να έχει. Τη γυναίκα του, Μαρία Προϊστάκη και τους δυο γιούς τους.

Δείτε φωτογραφίες από την κοινή έξοδο του ζευγαριού στην gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved