Λούλης - Τανιμανίδης - Βαρδής: Οικογενειακές στιγμές... μεγάλης αξίας
Gossip Cam

Λούλης - Τανιμανίδης - Βαρδής: Οικογενειακές στιγμές... μεγάλης αξίας

Αξέχαστες οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά τους έζησαν τις προηγούμενες μέρες οι Χρήστος Λούλης, Σάκης Τανιμανίδης και Γιάννης Βαρδής

Σύσσωμη η οικογένεια του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα απολαμβάνει τη βόλτα της σε γνωστό εμπορικό κέντρο. Τα κοριτσάκια τους μεγάλωσαν, όπως και οι ανάγκες τους. Έτσι, το ζευγάρι επέλεξε γνωστό εμπορικό προορισμό προκειμένου να διεκπαιρεώσει τις υποχρεώσεις του και να αγοράσει καινούργια ρούχα για τα διδυμάκια.

Το τερπνόν μετά του οφελίμου όμως και στη βόλτα τους πήραν μαζί τους και τους γονείς της Χριστίνας Μπόμπα. Η ομοιότητα της Χριστίνας Μπόμπα με τη μητέρα της είναι εκπληκτική.

Τα πεθερικά του Σάκη Τανιμανίδη αγαπούν πολύ να τους συνοδεύουν στις βόλτες τους και να βλέπουν από κοντά τα εγγονάκια τους. Παράλληλα, βοηθούν και τους δυο νέους γονείς και τους ελαφραίνουν λίγο από τα καθημερινά τους βάρη.

Για ψώνια στα μαγαζιά έπιασε ο φωτογραφικός φακός και την οικογένεια του Χρήστου Λούλη. Εκείνος ήταν με τον γιο του Αλέξανδρο ο οποίος κοντεύει να κλείσει τα 11 έτη ενώ η γυναίκα του, η επίσης ηθοποιός Έμιλυ Κολιανδρή ήταν με την κόρη τους Σμαράγδα.

Όπως ο ίδιος ο ηθοποιός είχε χαρακτηριστικά δηλώσει σε συνέντευξή του ο γιος του έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του «γιατί έχει γούστο».

Οι δυο τους είπαν να αφήσουν λίγο τις γυναίκες της οικογένειας και πήγαν οι δυο τους να ψωνίσουν γιατί ο μικρός είναι στην εφηβεία και χρειάζεται συνέχεια καινούρια ρούχα.

Αντίστοιχα μητέρα και κόρη περιηγήθηκαν στα μαγαζιά του εμπορικού για να βρουν και αυτές ρούχα της επιλογής τους.

Την τριάδα κλείνει η οικογένεια του Αντώνη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφίδα. Με τα δυο τους παιδάκια, τον Αντώνη και την Κατερίνα, απολαμβάνουν μια ξέγνοιαστη βόλτα στα μαγαζιά.

Και τα δυο τους παιδάκια έχουν πάρει μαζί τους τα πατίνια τους για να απολαύσουν παράλληλα και το παιχνίδι που τόσο αγαπούν.

Το λαμπερό ζευγάρι που μετράει σχεδόν 11 χρόνια κοινής ζωής κατοικεί στην Παιανία στο πατρικό του γνωστού τραγουδιστή.

Στις φωτογραφίες διακρίνεται πως το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει όλες του τις στιγμές μαζί καθώς ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι συνέχεια χαμογελαστός.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved