Ο Ζαμπίδης βόλτα με τα δίδυμα, η σπάνια εμφάνιση της Πέγκυς Ζήνα και το τρέξιμο του Πάνου Βλάχου
Gossip Cam

Ο Ζαμπίδης βόλτα με τα δίδυμα, η σπάνια εμφάνιση της Πέγκυς Ζήνα και το τρέξιμο του Πάνου Βλάχου

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv «συνέλαβε» τους επώνυμους της εγχώριας showbiz να βολτάρουν και να αθλούνται. 

Οι celebrities της εγχώριας showbiz μας απασχόλησαν αυτή τη φορά με τις βόλτες τους. Άλλοι πήγαν για τρέξιμο, άλλοι βγήκαν βόλτα με τα παιδιά τους και κάποιοι έκαναν μια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους.

Ξεκινώντας με τον οικογενειάρχη Μιχάλη Ζαμπίδη και τη χαλαρή βόλτα του με την όμορφη σύζυγό του Μαρία Καρολίνα Ντάσιου και τα δίδυμα παιδάκια τους στη Βουλιαγμένη.

Το ζευγάρι απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας και πληρότητας καθώς ο ερχομός των δίδυμων στη ζωή τους έχει αλλάξει τελείως και αυτό φαίνεται από το χαμόγελό τους σε όλες τις δημόσιες εξόδους τους.

Ο φακός τους απαθανάτισε να χαμογελούν, ενώ ο καθένας τους κρατούσε από ένα μωρό. Μάλιστα από την κίνηση του αθλητή στην κόρη του, ο οποίος της χάιδευε τρυφερά το κεφάλι φαίνεται, πόση αδυναμία έχει στις μικρές του.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε και την Πέγκυ Ζήνα σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της.

Η τραγουδίστρια με casual ντύσιμο πήγε για ψώνια στη Γλυφάδα μαζί με τον φίλο της Μιχάλη Παπαθεοδώρου. Μαζί της κρατούσε μια μεγάλη μαύρη τσάντα με όλα τα απαραίτητα ενώ φορούσε και τα γυαλιά ηλίου της.

Σκυτάλη παίρνει, τέλος, ο Πάνος Βλάχος ο οποίος με λευκή αθλητική αμφίεση βγήκε για την πρωινή του γυμναστική στη Βουλιαγμένη.

Ο ηθοποιός προσπαθεί να εντάσσει στην δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα που έχει την άθληση ώστε να είναι πάντα σε φόρμα και να ανταπεξέρχεται στις ανάγκες των ρόλων του στο θεατρικό σανίδι αλλά και στην τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved