Δέσποινα Βανδή: O Βασίλης Μπισμπίκης ξεχώρισε ανάμεσα στο πλήθος απολαμβάνοντας την αγαπημένη του
Gossip Cam

Δέσποινα Βανδή: O Βασίλης Μπισμπίκης ξεχώρισε ανάμεσα στο πλήθος απολαμβάνοντας την αγαπημένη του

Η Δέσποινα Βανδή έζησε για άλλη μια φορά την αποθέωση από το κοινό της και μάλιστα σε κρητικό έδαφος αυτή τη φορά.

Η τραγουδίστρια είπε να συνδυάσει αυτή τη φορά διακοπές και δουλειά και για το λόγο αυτό βρέθηκε στην Κρήτη μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Το ζευγάρι βιώνει ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από την Αθήνα και η τραγουδίστρια έκανε πάταγο στο νησί με μία ακόμη ξεχωριστή εμφάνιση στην πίστα. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής 30/7 η Δέσποινα Βανδή έδωσε στα Χανιά μια μεγάλη συναυλία και ανάμεσα σε αυτούς που την απόλαυσαν στη σκηνή ήταν ασφαλώς και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

9812_DESPINA_VANDI_3072023.jpg

Ο ηθοποιός απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να καμαρώνει την τραγουδίστρια, την οποία στηρίζει σε κάθε της βήμα όπως ακριβώς κάνει και εκείνη.

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή στα Χανιά:

Πριν από μερικές ημέρες οι δυο τους αφού απόλαυσαν μοναδικές στιγμές στο Ρέθυμνο, έχοντας συχνά στην παρέα τους τον καλό τους φίλο, τον γνωστό λυράρη Μανώλη Κονταρό, είπαν να γνωρίσουν και τις ομορφιές των Χανίων.

Αρχικά έμεινα σε ένα υπέροχο και πολυτελές ξενοδοχείο και μάλιστα κάποιες μέρες μαζί τους ήταν και η κόρη της τραγουδίστριας, Μελίνα Νικολαΐδη η οποία δείχνει να έχει «χτίσει» μία πολύ ζεστή σχέση με τον ηθοποιό.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved