Λαμπερές εμφανίσεις στην Επίδαυρο! Οι ερωτευμένοι Βανδή-Μπισμπίκης και η χαρούμενη Σίσσυ Χρηστίδου!
Gossip Cam

Λαμπερές εμφανίσεις στην Επίδαυρο! Οι ερωτευμένοι Βανδή-Μπισμπίκης και η χαρούμενη Σίσσυ Χρηστίδου!

Η παράσταση Οιδίπους Τύραννος με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Στάνκογλου, τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, τον Γιάννη Νταλιάνη και πολλούς ακόμα σπουδαίους ηθοποιούς στάθηκε η αφορμή για να γίνει για ακόμα μία φορά η Επίδαυρος πόλος έλξης εκατοντάδων θεατρόφιλων, μεταξύ των οποίων και πολλοί επώνυμοι. 

Τα φωτογραφικά φλας βέβαια μονοπώλησαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης που εμφανίστηκαν στο αρχαίο Αργολικό θέατρο πιασμένοι χέρι χέρι και ντυμένοι σχεδόν ασορτί, με την τραγουδίστρια να «σπάει» το total black σύνολό της με ένα υπέροχο κιμονό.

Το ζευγάρι απόλαυσε την παράσταση και μάλιστα η Δέσποινα Βανδή δεν σταμάτησε να απαθανατίζει τους αγαπημένους της καλλιτέχνες με το κινητό της ενώ όταν τελείωσε το έργο, έσπευσε μαζί με τον σύντροφό της στα καμαρίνια για να συγχαρούν τους συντελεστές.

Πρώτο και καλύτερο βέβαια τον Γιάννη Στάνκογλου ο οποίος είναι προσωπικός φίλος εδώ και χρόνια με τον Μπισμπίκη και τελευταίως συνεργάστηκαν και τηλεοπτικά ως «αντίπαλοι» στην επιτυχημένη σειρά Αυτή η νύχτα μένει.

Τα φλας όμως έκλεψε και η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία εμφανίστηκε με ένα girly φόρεμα και με όλη την καλή της διάθεση και ένα λαμπερό χαμόγελο που υποδεικνύει την πολύ καλή ψυχολογία της μετά από αρκετές μέρες διακοπών και ξεκούρασης.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω από τη χθεσινή υπέροχη βραδιά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved