Νικολαΐδη - Πολυχρονιάδης: Τα «καυτά» φιλιά σε έξοδό τους και οι αμέτρητες selfies!
Gossip Cam

Νικολαΐδη - Πολυχρονιάδης: Τα «καυτά» φιλιά σε έξοδό τους και οι αμέτρητες selfies!

Μαζί και τρισευτυχισμένοι Μελίνα Νικολαΐδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Το ζευγάρι διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και γίναμε όλοι μάρτυρες ενός παθιασμένου έρωτα.

Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα οι δυο τους δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται ενώ δεν ήταν λίγες και οι στιγμές εκείνες που πόζαραν τρυφερά ο ένας στο πλευρό του άλλου βγάζοντας selfies.

nikolaidi-polyxroniadis-(7).jpg

Η Μελίνα για τη νυχτερινή της έξοδο επέλεξε ένα glam σύνολο μαγνητίζοντας τα βλέμματα ενώ εξίσου γοητευτικός πλάι της και ο σύντροφό της.

Δες φωτογραφίες

Η 19χρονη Μελίνα είναι φοιτήτρια και ο 34χρονος σύντροφός της, Αλέξανδρος εξασκεί το επάγγελμα του personal trainer και μάλιστα, λίγο μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους, είδαμε και την Δέσποινα Βανδή να κάνει προπόνηση μαζί του, γεγονός που αποδεικνύει πώς οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Το ζευγάρι είχε επιβεβαιώσει τη σχέση του μέσα από ένα στιγμιότυπο που δημοσίευσαν σε story. Και μπορεί η Μελίνα να έφυγε για το εξωτερικό, όμως παραμένουν αχώριστοι, καθώς πηγαινοέρχονται για να βλέπουν ο ένας τον άλλον.

alexandros-melina.jpg

«Πάει πολύ καλά με τη Μελίνα. Ήταν εδώ, τώρα ξαναφεύγει στο Λονδίνο. Θα πηγαίνω εγώ. Δεν έχω και πολλές υποχρεώσεις με το βόλεϊ, οπότε θα μου είναι λίγο πιο εύκολο», είχε πει πρόσφατα ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved