Πρεμιέρα για Ρέμο-Φουρέιρα: Οι λαμπερές παρουσίες & τα ερωτευμένα ζευγάρια που διασκέδασαν στο σχήμα
Gossip Cam

Πρεμιέρα για Ρέμο-Φουρέιρα: Οι λαμπερές παρουσίες & τα ερωτευμένα ζευγάρια που διασκέδασαν στο σχήμα

Την έναρξη των εμφανίσεών τους έκαναν χθες (18/11) το βράδυ ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα και φυσικά οι λαμπερές παρουσίες και τα ερωτευμένα ζευγάρια... περίσσευαν! 

H βραδιά χθες έγινε μελωδική και αργότερα εκρηκτική καθώς οι θαμώνες του μαγαζιού διασκέδασαν με την ψυχή τους με τις ερμηνείες των δύο καλλιτεχνών που είχαν ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Στην αρχή η Ελένη Φουρέιρα που επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα μετά από καιρό, έδωσε τον παλμό για μία εκρηκτική βραδιά γεμάτη κέφι και χορό ενώ αργότερα ο Αντώνης Ρέμος ξεσήκωσε αλλά και συγκίνησε με τις ερμηνείες του.

Μαζί, Αντώνης και Ελένη, στο κοινό πρόγραμμά τους κατά το οποίο ερμήνευσαν παλιές αγαπημένες επιτυχίες του ελαφρολαϊκού και λαϊκού ρεπερτορίου έκαναν το κοινό τους να νοσταλγήσει τις στιγμές που έχει συνδέσει με αυτά τα τραγούδια, ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα.

Μία τέτοια πρεμιέρα φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να προσελκύσει πολλούς επώνυμους, ανάμεσά τους όμορφες κυρίες αλλά και πολύ ερωτευμένα ζευγάρια.

Εννοείται πως η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου ήταν από νωρίς μαζί του στο καμαρίνι του ενώ λίγο πριν τα μεσάνυχτα έφτασαν στο νυχτερινό κέντρο οι κουμπάροι τους, η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Ο φωτογραφικός φακός επίσης απαθανάτισε σε πολύ καλή διάθεση τον Άρη Σοϊλέδη με τη Μαρία Αντωνά, τον Γιώργο Ντάβλα με τον Αντύπα, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τις κούκλες Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Χριστίνα Κανελλοπούλου και πολλούς ακόμα...

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη βραδιά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved