Λαμπερή πρεμιέρα για Αλκαίο-Πανοπούλου: Ο ξέφρενος χορός της Έλντας με την Πωλίνα και το γλέντι!
Gossip Cam

Λαμπερή πρεμιέρα για Αλκαίο-Πανοπούλου: Ο ξέφρενος χορός της Έλντας με την Πωλίνα και το γλέντι!

Μία από τις πιο κεφάτες πρεμιέρες του φετινού χειμώνα, έγινε χθες το βράδυ (15/12) με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Αλκαίο και την Έλντα Πανοπούλου

Οι δύο καλλιτέχνες, είχαν ετοιμάσει, όπως είχαμε διαπιστώσει και πριν από λίγες μέρες ιδίοις όμμασι στη βραδιά για φίλους και δημοσιογράφους που είχαν οργανώσει, ένα απίθανο πρόγραμμα με πολύ χορό, ακόμα περισσότερο τραγούδι και αστείρευτο γέλιο.

image00014.jpg

Κέφι, χορός και πολύ γέλιο στο πρόγραμμα που παρουσίασαν ο Γιώργος Αλκαίος και η Έλντα Πανοπούλου.

Μία Έλντα απολαυστική και ένας πολύ συγκινητικός αλλά και κεφάτος Γιώργος Αλκαίος ήταν ό,τι χρειαζόταν χθες το βράδυ για να απογειωθεί το κέφι μέχρι το πρωί. Παρ' όλο που ο τραγουδιστής ήταν με 39 πυρετό -ήταν αρνητικός στον κορονοϊό- κατάφερε με αντιπυρετικά να βγάλει το πρόγραμμα το οποίο μάλιστα ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το δικό τους λιθαράκι σε αυτό έβαλαν και οι νέοι καλλιτέχνες, χορευτές και τραγουδιστές που πλασιώνουν το σχήμα οι οποίοι μετέτρεψαν τη βραδιά σε ένα ατελείωτο πάρτι.

Στη λαμπερή πρεμιέρα το παρών έδωσαν πολλοί επώνυμοι φίλοι των δύο καλλιτεχνών όμως εκείνη που έκλεψε την παράσταση ήταν η Πωλίνα η οποία μάλιστα δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδάει σε ένα από τα πρώτα τραπέζια δίπλα στη σκηνή της Αυτοκίνησης. Σε μεγάλα κέφια και η Νατάσα Ράγιου η οποία διασκέδασε με την ψυχή της, χορεύοντας με παλιούς αγαπημένους συναδέλφους, όπως η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved