Τα... έσπασε σε Βανδή-Σαμπάνη η παρέα του Σασμού - Ο Μπισμπίκης, ο Αυγουστίδης & η μαμά της Σαμαρά
Gossip Cam

Τα... έσπασε σε Βανδή-Σαμπάνη η παρέα του Σασμού - Ο Μπισμπίκης, ο Αυγουστίδης & η μαμά της Σαμαρά

Μία αξέχαστη βραδιά πέρασαν κάποιοι από τους συντελεστές της σειράς Σασμός στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη, με πρωταγωνιστές βέβαια τον Βασίλη Μπισμπίκη, τον Ορφέα Αυγουστίδη με τη σύζυγό του Γεωργία και φυσικά η μαμά της Ευγενίας Σαμαρά

Η παρέα των πρωταγωνιστών της σειράς τού έδωσαν και κατάλαβε εκείνο το βράδυ σε χορό και τραγούδι, με την Ευγενία Σαμαρά, τη Σάντυ Χατζηιωάννου και τον Στρατή Χατζησταματίου να μην σταματούν να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Και ο Ορφέας Αυγουστίδης όμως έδειξε να περνάει υπέροχα, αγκαλιάζοντας και φιλώντας τρυφερά τη σύζυγό του Γεωργία αλλά και να χορεύει με τη μητέρα της καλής του φίλης Ευγενίας Σαμαρά, την Αναστασία Καρβουνίδου Σαμαρά.

Όλοι τους μετά από τρία χρόνια συνεχούς συνεργασίας έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι και συχνά βγαίνουν για ποτό όλοι μαζί. Στην ιδιαίτερη περίσταση της παρουσίας τους στο νυχτερινό κέντρο της Δέσποινας Βανδή, αγαπημένης του Βασίλη Μπισμπίκη που ανήκει στο καστ τους τελευταίους μήνες, δεν θα μπορούσαν παρά να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, ιδιαίτερα εν μέσω εορταστικού κλίματος.

Δείτε φωτογραφίες από την αξέχαστη βραδιά διασκέδασής τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved