«Επίκαιρο» φωτορεπορτάζ δύο ετών –και κάτι ψιλά- πριν
Gossip Specials

«Επίκαιρο» φωτορεπορτάζ δύο ετών –και κάτι ψιλά- πριν

Πολλές φορές έχουμε δει να "παίζουν" στα περιοδικά παλαιότερες φωτογραφίες των celebrities προκειμένου να "ντυθεί" φωτογραφικά ένα θέμα επικαιρότητας.

Είναι λίγο πολύ κοινό μυστικό και όλα τα περιοδικά κατά καιρούς το έχουν κάνει. Κάποια μάλιστα από αυτά αλλάζοντας φυσικά με photoshop χρώμα στα ρούχα, τα μαγιό ή τα γυαλιά των επωνύμων για να δείχνουν τα καρέ καινούργια και να μη θυμηθεί κανείς ότι οι φωτογραφίες είναι ήδη δημοσιευμένες στο παρελθόν.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του You Weekly να το κάνει σε υποτιθέμενο επίκαιρο φωτορεπορτάζ για την επανασύνδεση Κατερίνας Καινούργιου- Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. 3/3 γράφει η βινιέτα και στην άλλη σελίδα "Πρώτες φωτογραφίες μαζί μετά από καιρό". Έχει μπει και σε κύκλο το ότι κρατιούνται χέρι- χέρι. Εκ των οποίων φωτογραφιών όμως, μία και μόνη είναι τωρινή, αυτή που δημοσίευσε η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου και το gossip-tv.gr που πρώτο έγραψε την είδηση της επανασύνδεσης.

Θα μπορούσαν απλά να "ντύσουν" το θέμα, χωρίς να αναφέρουν πουθενά αν οι φωτογραφίες είναι τωρινές ή όχι. Το πρακτορείο που συνεργαζόμαστε εμείς πάντως αυτή τη σειρά φωτογραφιών την είχε δαθέσει 3 μεν αλλά Φεβρουαρίου του 2014! Λίγες μέρες μετά την τότε κυκλοφορία του περιοδικού Hello που φιλοξενούσε τότε αποκλειστικά το εν λόγω φωτορεπορτάζ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved