Το σύννεφο σε σχήμα κιθάρας που «τρέλανε» τους θαυμαστές του Παντελίδη
Gossip Specials

Το σύννεφο σε σχήμα κιθάρας που «τρέλανε» τους θαυμαστές του Παντελίδη

Σχεδόν ένα μήνας έχει περάσει από τον ξαφνικό και άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη και ο πόνος, όχι μόνο των δικών του ανθρώπων, αλλά και των χιλιάδων θαυμαστών του είναι ακόμα νωπός. 

Ο απλός κόσμος που ανέδειξε και λάτρεψε τον Παντελή Παντελίδη συνεχίζει να θρηνεί και τα μηνύματα των θαυμαστών του στα social media δεν σταματούν σχεδόν ούτε ένα λεπτό.

Μηνύματα λατρείας και βαθιάς θλίψης που όσο περνάνε οι μέρες γίνονται ακόμα πιο έντονα και συγκινητικά. Πριν λίγες μέρες η αφορμή για να συγκλονιστούν οι θαυμαστές του αδικοχαμένου τραγουδιστή δόθηκε από τη δημοσιοποίηση μιας φωτογραφίας που απεικονίζει ένα σύννεφο στον ουρανό που σχηματίζει σχεδόν καθαρά μια κιθάρα.

"Μια κιθάρα στον ουρανό! Άραγε ποιανού είναι;" έγραψαν στη σελίδα Παντελής Παντελίδης/ θα ζεις πάντα στις καρδιές μας που φτιάχτηκε εις μνήμη στο facebook για εκείνον και το εν λόγω ποστ έχει ξεπεράσει τα 21.000 like ενώ έχουν γίνει και πάνω από 700 share!

Πολλοί θαυμαστές έβαλαν την εν λόγω φωτογραφία και στα προφίλ των μελών της οικογένειάς του γράφοντας: " Μας δίνεις το παρών, είσαι εδώ μας βλέπεις από εκεί ψηλά μας στέλνεις τα σημάδια σου κι εμείς γλυκέ μου σου στέλνουμε την αγάπη μας", "Να δεις που ο Παντέλος μας παίζει από εκεί ψηλά και δεν μας ξεχνάει. Μας βλέπει και μας λείπει Pq", "Μα για φαντάσου.... κάποιος εκεί ψηλά πέταξε χαρταετό πάντως...Pq".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved