Θυμάστε την Αμαλία Αυγουστάκη, νικήτρια του Dream Show; Δείτε τι κάνει και πώς είναι σήμερα
Gossip Specials

Θυμάστε την Αμαλία Αυγουστάκη, νικήτρια του Dream Show; Δείτε τι κάνει και πώς είναι σήμερα

Ξεκινώντας από talent show του Alpha «Dream Show» η Αμαλία Αυγουστάκη από το μαστιχοχώρι Θολοποτάμι Χίου, κατόρθωσε όχι μόνο να πάρει τη νίκη αλλά και να σταθεί στις μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Δεκαοχτώ χρόνια μετά από την πρώτη της εμφάνιση, η Αμαλία έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις στην υπαρκτική αφού την περασμένη σεζόν συμμετείχε ως ηθοποιός παίζοντας στο έργο «Ο Σιμιγδαλένιος» του Αλέξανδρου Αδαμόπουλου στο θέατρο ΕΝ-Α στον Κορυδαλλό.

«Σπουδάζοντας τραγούδι μαθαίνεις να χειρίζεσαι τη φωνή σου. Αυτό είναι ένα εφόδιο που σε ωφελεί πολύπλευρα. Από την άλλη, η κίνηση και η έκφραση στο θέατρο σε απελευθερώνει. Συνδυάζοντάς τα θεωρώ ότι μπορεί να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του ίδιου σου του εαυτού», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Και φαίνεται πως η υποκριτική σε συνδυασμό πάντα με το τραγούδι την κέρδισε αφού και φέτος συνεχίζει στο θέατρο ΕΝ-Α και στην παράσταση «Κάποτε ένας πυροβολισμός» του Γιάννη Παπάζογλου.

Ένας ρόλος που η δύναμη του, την έκανε, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες να μεταμορφωθεί και να μη θυμίζει σε τίποτα την Αμαλία που γνωρίσαμε πριν χρόνια στο σόου.

Λίγα λόγια για το έργο

Ένας πυροβολισμός. Κάποτε ένα έγκλημα. Ο εραστής είχε δολοφονήσει το σύζυγο. Η αρχή του νήματος. Xρόνια μετά. Η αποφυλάκιση του φονιά. Η συνάντηση με τη γυναίκα. Λεηλατημένοι κι οι δυο απ' το χρόνο. Με τις ενοχές να τους πολιορκούν. Βουλιάζουν στην προσωπική τους έρημο. Θραύσματα μνήμης. Αναζήτηση του χαμένου πάθους. Σανίδα σωτηρίας ο έρωτας μες στα ερείπια που τους περιβάλλουν. Μια αινιγματική γριά καταφθάνει απ' το μέλλον. Διάσπαρτες εικόνες έχουν στοιχειώσει το μυαλό της. Πασχίζει να συνθέσει το παζλ. Εμφανίζεται και το κοκκινοπούλι. Η μετενσάρκωση του αδικοσκοτωμένου. Επιζητά απεγνωσμένα εκδίκηση. Την τιμωρία των ενόχων. Ο γιός επιστρέφει απ' το ταξίδι. Αντιμέτωπος με την κρυμμένη αλήθεια. Οδηγεί τα πρόσωπα στην τελική λύση. Στην κάθαρση. Ψυχολογικό θρίλερ με κινηματογραφική δομή που ανιχνεύει τη σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης ύπαρξης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved