Ρουβάς – Ζυγούλη: 15 χρόνια και 4 παιδιά μετά! Το φωτογραφικό άλμπουμ του έρωτά τους! (PHOTOS)
Gossip Specials

Ρουβάς – Ζυγούλη: 15 χρόνια και 4 παιδιά μετά! Το φωτογραφικό άλμπουμ του έρωτά τους! (PHOTOS)

Πέρασαν κιόλας 15 χρόνια; Κι όμως, φαίνεται σαν να ήταν μόλις χτες που δύο από τους πιο διάσημους και όμορφους ανθρώπους της ελληνικής showbiz συναντήθηκαν για πρώτη φορά και η ζωή τους άλλαξε για πάντα...

 

Όλα ξεκίνησαν το 2003. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι οι πρωταγωνιστές ενός διαφημιστικού για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Δεν γνωρίζονταν πριν, παρά μόνο από τα εξώφυλλα των περιοδικών: Εκείνος, ο ήδη φτασμένος ποπ σταρ κι εκείνη ίσως η πιο όμορφη Ελληνίδα.

Ένα χατσούκι έφερε τον έρωτα
2003: Η Κάτια χαστουκίζει τον Σάκη για πρώτη φορά. Και κάπως έτσι ξεκίνησε το ρομαντικό τους ταξίδι!

Στην αρχή αντιπαθιούνται. Και μετά έρχεται το χαστούκι. Το σενάριο απαιτούσε από το μοντέλο να χαστουκίσει τον τραγουδιστή, κάτι που έκανε αρχικά αμήχανα και μετά όλο και πιο δυνατά.

Το χαστούκι έπεσε πάνω από 30 φορές μέχρι να πετύχουν τη σκηνή και σε κάθε ένα χτύπημα, χτυπούσε μαζί πιο δυνατά και η καρδιά τους. Ο Σάκης εντυπωσιάστηκε από την Κάτια και αδιαφορώντας για το πονεμένο μάγουλο, της ζήτησε να βγουν για φαγητό.

Ο... μύθος λέει ότι έγιναν αμέσως ζευγάρι, αν και για πολύ καιρό κρύβονταν από τα ΜΜΕ, τα οποία έκαναν “πάρτι” με κάθε τους κοινή φωτογραφία ή εμφάνιση.

Και ήταν τελικά μια σχέση ζωής, κόντρα σε όσους πρόβλεπαν ότι θα ήταν βραχύβια, ή σε εκείνους που έκαναν λόγο για σχέση-βιτρίνα, για χάρη της δημοσιότητας...

Ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά...

Το Νοέμβριο του 2008 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Αναστασία, ενώ τον Οκτώβριο του 2011 ο γιος τους Αλέξανδρος.

Στις 3 Ιανουαρίου 2013 έκανε την εμφάνισή της η δεύτερη κόρη του Σάκη και της Κάτιας, Αριάδνη. Πριν από τρία χρόνια, τον Απρίλιο ήρθε στον κόσμο και το τέταρτο παιδί τους.

Μέχρι και εκείνη τη στιγμή δεν φαινόταν ότι υπήρχε ενδεχόμενο εκκλησιάς, αν και ο Σάκης είχε κάνει δημόσια πρόταση γάμου στη μητέρα των παιδιών του. «Με την Κάτια δεν παντρευτήκαμε, γιατί απλά δεν έτυχε. Όχι επειδή θέλαμε να κάνουμε κάτι ριζοσπαστικό.

Ο γάμος μας είναι κάτι που μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή», είχε πει παλιότερα ο Σάκης Ρουβάς. Θα περνούσε καιρός μέχρι τελικά το ζευγάρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ίσως γι’ αυτό να έφταιγε και η καριέρα του Ρουβά ο οποίος κατάφερνε να διατηρεί το προφίλ του σταρ, ένα προφίλ που είχε ξεκινήσει να οικοδομεί ήδη από τη δεκαετία του '90.

Μια αρμονική συμφωνία

Η Κάτια, από τη μεριά της εγκατέλειψε την καριέρα της και έγινε full time μητέρα. Κάτι που είχαν συμφωνήσει με το Σάκη από τότε που ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Μια συμφωνία που παγιώθηκε όσο η οικογένεια μεγάλωνε και η οποία λειτουργεί άψογα και πολύ αρμονικά εδώ και χρόνια. Παρά τα όσα λέγονται και γράφονται κατά καιρούς, Σάκης και Κάτια έχουν βρει σε απόλυτο βαθμό της ισορροπία τους και αυτή η ισορροπία δείχνει να είναι ακλόνητη.

Εκείνος δουλεύει -περισσότερο απ' όλους τους συναδέλφους του. Εκείνη φροντίζει τα παιδιά, το σπίτι κι εκεινον. Μετά από 15 χρόνια, περισσότερα απ' όσα αντέχουν στην πλειοψηφία τους οι σχέσεις και οι γάμοι στη showbiz, η Κάτια και ο Σάκης παραμένουν μαζί και αγαπημένοι. Και όλα δείχνουν ότι έτσι θα μείνουν και στο μέλλον.

Δείτε σε φωτογραφίες το άλμπουμ του έρωτά τους που κρατά αμείωτος εδώ και 15 χρόνια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved