Διεθνής ημέρα φιλίας: Οι «κολλητοί» που έγιναν και κουμπάροι! (photos)
Gossip Specials

Διεθνής ημέρα φιλίας: Οι «κολλητοί» που έγιναν και κουμπάροι! (photos)

Διεθνής ημέρα φιλίας: Σήμερα, 30 Ιουλίου, γιορτάζεται παγκοσμίως η φιλία και φυσικά γιορτάζουν και οι celebrities της χώρας μας. Περισσότερο μάλιστα οι επώνυμοι που έχουν σφραγίσει αυτή τη φιλία τους με κουμπαριά. 

Γιατί όπως λένε, τους συγγενείς δεν τους διαλέγεις. Όμως όταν διαλέγεις φίλους που καταφέρνουν να γίνουν και σχέσεις ζωής, τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως κάποια στιγμή θα έρθει και η κουμπαριά.

Στην ελληνική σόουμπιζ έχουμε πολλές τέτοιες φιλίες που κατέληξαν να δεθούν ακόμα περισσότερο με κουμπαριά.

Ο Αντώνης Ρέμος με τον Κώστα Πηλαδάκη είχαν γίνει κουμπάροι όταν ο τραγουδιστής πάντρεψε τον επιχειρηματία με την πρώην σύζυγό του Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ο γάμος μπορεί να έλαβε τέλος, όμως όχι και η φιλία των δύο αντρών που συνεχίζουν να είναι πολύ δεμένοι.

Κάτι ανάλογο έγινε και με την Ελένη Μενεγάκη και τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Η τελευταία είχε βαφτίσει με τον πρώην σύζυγό της Ανδρέα Φουστάνο τον γιο της παρουσιάστριας, Άγγελο Λάτσιο και από τότε είναι πολύ δεμένες.

Άλλη μία κουμπαριά της ελληνικής σόουμπιζ είναι αυτή ανάμεσα στον Κώστα Καραφώτη και την επίσης τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου. Ο τραγουδιστής είχε παντρέψει πέρυσι τον Σεπτέμβριο τη φίλη του με τον εκλεκτό της καρδιάς της Θοδωρή Πλεμμένο.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος είχε παντρέψει τον καλό του φίλο, Γιώργο Χρανιώτη με τη Γεωργία Αβασκαντήρα τον Ιούνιο του 2018.

Οι δύο ηθοποιοί είναι φίλοι χρόνια και επισφράγισαν τη φιλία της με κουμπαριά. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μετά το γάμο είχε ποστάρει φωτογραφία του ζευγαριού γράφοντας: «Περήφανος και τιμημένος να είμαι ο κουμπάρος στο γάμο του κολλητού μου! Σε ευχαριστώ bro. Να ζήσετε και να ευτυχίσετε!!».

Μία φιλία που κρατάει χρόνια, ξεκίνησε από τη δουλειά και κατέληξε στην κουμπαριά είναι και αυτή ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Ο γνωστός εκδότης και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 είχε παντρέψει το ζευγάρι που μπορεί να έχει χωρίσει, όμως κρατά πολύ καλές σχέσεις με τον κουμπάρο του.

Μία από τις πιο πρόσφατες κουμπαριές της ελληνικής σόουμπιζ είναι και αυτή ανάμεσα στη Βάνα Μπάρμπα και τον Στράτο Τζώρτζογλου τον οποίο είχε παντρέψει πέρυσι το καλοκαίρι με τη Σοφία Μαριόλα. Οι τρεις τους κάνουν πολύ καλή παρέα και μάλιστα προσφάτως έκαναν και μαζί διακοπές στη Μύκονο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved