Survivor: Παίκτης του reality πριν έναν χρόνο ημίγυμνος σε ρόλο μοντέλου στο κέντρο της Αθήνας
Gossip Specials

Survivor: Παίκτης του reality πριν έναν χρόνο ημίγυμνος σε ρόλο μοντέλου στο κέντρο της Αθήνας

Είναι σίγουρα από τους πιο ικανούς, αγωνιστικά, παίκτες του φετινού Survivor

Και θα λέγαμε και από τους συμπαθείς αν κρίνουμε από τον γενικό σχολιασμό γύρω από το πρόσωπό του. Φυσικά και έχει και αντιπάθειες.

Και είναι λογικό. Η συμβίωση με τόσα άγνωστα άτομα σε αυτές τις συνθήκες σίγουρα φέρνει και εντάσεις που όλοι μας έχουμε δει στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Το φετινό Survivor αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση για τους συμμετέχοντες. Όχι φυσικά πως τα προηγούμενα ήταν ευκολότερα.

Δηλώνει επιχειρηματίας και απ' ότι έχουμε μάθει δουλεύει ο ίδιος το μικρό health cafe που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας και όσοι τον γνωρίζουν μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για εκείνον. Κι αν κάτι είναι αναμφισβήτητο, είναι πως διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά, fit κορμιά στις δύο παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Γι' αυτό και δεν εκπλαγήκαμε όταν μάθαμε πως έχει κάνει στο πρόσφατο παρελθόν επαγγελματική φωτογράφηση ως μοντέλο για γνωστή εταιρεία αντρικών εσωρούχων. Η φωτογράφηση μάλιστα, που είναι άκρως εντυπωσιακή έγινε πριν από περίπου έναν χρόνο στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης.

Φυσικά μιλάμε για τον παίκτη του Survivor, Γιώργο Κόρομι και θα αφήσουμε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά να μιλήσουν από μόνες τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved