Σπίτι με το Mega: Ο Γιώργος Αλκαίος επέστρεψε μετά από 11 χρόνια και το gossip-tv ήταν εκεί!
Gossip Specials

Σπίτι με το Mega: Ο Γιώργος Αλκαίος επέστρεψε μετά από 11 χρόνια και το gossip-tv ήταν εκεί!

Και μόνο το γεγονός ότι ο Γιώργος Αλκαίος επέστρεψε στα μουσικά πράγματα μετά από 11 ολόκληρα χρόνια απουσίας, είναι από μόνο του μία μεγάλη ανατροπή! Ότι θα χάριζε όμως τόσο μοναδικές συγκινήσεις στο Σπίτι με το Mega λίγοι το περίμεναν! 

Συγκινημένος και όπως πάντα χαμηλών τόνων, ο καλλιτέχνης μας χάρισε ένα πραγματικά πολύ όμορφο Σαββατόβραδο τηλεοπτικά, με τους παλιούς να έχουν μία αίσθηση νοσταλγίας για τις μουσικές που τους συντρόφευαν και τους νέους να αντιλαμβάνονται γιατί ο Γιώργος Αλκαίος κατάφερε στα 90s και στα 00s να ξεχωρίζει με τα τραγούδια του.

Το gossip-tv βρέθηκε στα backstage των γυρισμάτων για την εκπομπή Σπίτι με το Mega που προβλήθηκε χθες το βράδυ και τα έζησε όλα. Κυρίως τη συγκίνησή του για την επιστροφή του και για παλιούς συνεργάτες που συναντούσε μετά από πολύ καιρό.

Ο Γιώργος Αλκαίος, με τη μοναδική του ικανότητα να συνδυάζει στη μουσική του ελληνικά, ανατολίτικα και σύγχρονα ποπ στοιχεία, έκανε μία αναδρομή σε τραγούδια που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, όπως τα «Με δυο μαρμάρινα φιλιά», «Τι Τι;», «Συρματόπλεγμα», «Σ’ αγαπάω», «Opa», «Μάτια θλιμμένα» και πολλά άλλα κομμάτια που έχουμε αγαπήσει.

Μαζί με τους καλούς του φίλους Λένα Παπαδοπούλου και Άκη Δείξιμο μοιράστηκαν στη σκηνή την κοινή τους αγάπη για το καλό ελληνικό τραγούδι, χαρίζοντάς μας μία μουσική συνάντηση γεμάτη κέφι και μοναδικά ντουέτα. Δίπλα τους βρέθηκαν ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Θανάσης Βασιλόπουλος και του βιολιού Νίκος Χατζόπουλος.

Μάλιστα όταν ο βιρτουόζος του βιολιού έπαιξε κάποια από τα τραγούδια του Γιώργου Αλκαίου, ο ίδιος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

Με κέφι η Κατερίνα Καραβάτου

Την παρουσίαση της τηλεοπτικής συναυλίας του Γιώργου Αλκαίου είχε αναλάβει εξολοκλήρου η Κατερίνα Καραβάτου η οποία μάλιστα έδειχνε πολύ χαρούμενη που συμμετείχε με αυτόν τον τρόπο σε μία τέτοια βραδιά.

Η παρουσιάστρια, παρά το γεγονός ότι κατά γενική ομολογία έχει βαρύ πρόγραμμα, τη Δευτέρα και την Τρίτη που γίνονταν τα γυρίσματα (τα οποία ξεκινούσαν από τις πέντε το απόγευμα και τελείωναν πολύ αργά τα ξημερώματα) για την εκπομπή με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αλκαίο άφησε τα πάντα για να είναι παρούσα και φυσικά να αναλάβει να συντονίσει την όλη εκπομπή. Και όχι μόνο τα κατάφερε μία χαρά, όπως πάντα, αλλά το καταδιασκέδασε. Δεν σταμάτησε να χορεύει με τις επιτυχίες του Γιώργου Αλκαίου τον οποίο συνεχώς απαθανάτιζε με το κινητό της, δείχνοντας πολύ χαρούμενη για την επιστροφή του.

Δείτε αποκλειστικές εικόνες παρακάτω:

Η έκπληξη του Αντώνη Ρέμου

Φυσικά, τέτοιες ηχηρές επιστροφές όπως είναι αυτή του Γιώργου Αλκαίου δεν θα μπορούσε να μην "αγγίξει" συναδέλφους του όπως ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος με το που πληροφορήθηκε πού γίνονται τα γυρίσματα για την εκπομπή, έσπευσε να περάσει μία βόλτα από το Diogenis Studio που παρέμενε για πολύ καιρό κλειστό για να τον δει δια ζώσης. Οι δύο παλιοί φίλοι είχαν την ευκαιρία μάλιστα να τα πουν για λίγη ώρα σε κάποιο διάλειμμα από τα γυρίσματα. Μάλιστα ο Αντώνης Ρέμος δεν έφυγε αμέσως αλλά κάθισε για να απολαύσει για λίγο τον Γιώργο Αλκαίο να τραγουδάει.

Και μετά τι για τον Γιώργο Αλκαίο;

Ο Γιώργος Αλκαίος έκανε αυτή την ηχηρή επιστροφή στην τηλεόραση όμως ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός ή πρόκειται να ακολουθήσει και η δυναμική καλλιτεχνική επάνοδός του;

Ο τραγουδιστής μίλησε για αυτό στο gossip-tv τονίζοντας πως θέλει πρώτα να περάσει η μεγάλη κρίση της πανδημίας και μετά να επιστρέψει, ίσως το καλοκαίρι που οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και δεν θα χρειάζεται να τραγουδάει μόνο για μία μερίδα ανθρώπων, όπως είναι οι εμβολιασμένοι. Είναι, όπως τόνισε, κάτι που τον ενοχλεί ο διαχωρισμός αυτός και έτσι προτιμάει να συνεχίσει να κάνει αυτό που έκανε εδώ και έντεκα χρόνια και να επιστρέψει όταν οι συνθήκες θα είναι καλύτερες.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αλκαίος: Οι πρώτες εικόνες από την επιστροφή του μετά από 11 χρόνια! Τα πρώτα λόγια του!

Συγκινημένος ο Αλκαίος! Το δημόσιο μήνυμά του για τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter!

Γιώργος Αλκαίος: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που απείχε από τον καλλιτεχνικό κόσμο 11 χρόνια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved