Showbiz

Συγκινημένος ο Αλκαίος! Το δημόσιο μήνυμά του για τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter!

Gossip-tv Team

Μία τεράστια αγκαλιά άνοιξε απόψε το βράδυ (4/12) για τον Γιώργο Αλκαίο ο οποίος έκανε τη δυναμική του επιστροφή μετά από χρόνια!

Σίγουρα γνώριζε ότι είχε λείψει στους θαυμαστές του, παρ' όλο που είχε επιλέξει να ζει απομονωμένος στον προσωπικό του παράδεισο στη Μήλο. Όμως, γνώριζε πως εκεί έξω υπάρχουν μία μεγάλη μερίδα κοινού που τον ακολουθούσε για χρόνια σε κάθε καλλιτεχνικό του βήμα και τον αποθέωνε όπου και αν εμφανιζόταν.

Τώρα λοιπόν που ήρθε η στιγμή της επιστροφής του, είχε έρθει και η κατάλληλη στιγμή για να δείξουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι εμπράκτως πόσο τούς είχε λείψει!

Φρόντισαν λοιπόν να καταστήσουν σαφές το μήνυμα πως τον θέλουν ενεργό στα καλλιτεχνικά πράγματα, ανοίγοντας μία μεγάλη αγκαλιά για να τον υποδεχτούν.

Μάλιστα, στο Twitter το όνομά του αλλά και το hashtag της εκπομπής Σπίτι με το Mega, ήταν πρώτα trend ενώ δεν υπήρχε ούτε ένα αρνητικό σχόλιο για την εμφάνιση του μετά από τόσα χρόνια!

Εκείνος, φανερά συγκινημένος για αυτό το κύμα αγάπης που δέχτηκε απόψε, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα δημόσια, ευχαριστώντας τούς πάντες!

"Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας μέσα από την καρδιά μου. Δεν έχω λόγια! Γιώργος Αλκαίος" έγραψε ο γνωστός καλλιτέχνης προς όλους όσοι τον υποδέχτηκαν με αυτόν τον θερμό τρόπο.

Διαβάστε επίσης:

Σπίτι με το Mega: Aποθέωση για τον Αλκαίο στο Twitter! Στήθηκε το απόλυτο γλέντι! (photos)

Γιώργος Αλκαίος: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που απείχε από τον καλλιτεχνικό κόσμο 11 χρόνια!

Γιώργος Αλκαίος: Οι πρώτες εικόνες από την επιστροφή του μετά από 11 χρόνια! Τα πρώτα λόγια του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved