J2US: Backstage εικόνες από το χθεσινό live! Το... λιβάνισμα της Βίκυς και ο χορός της Μπάρκα!
Gossip Specials

J2US: Backstage εικόνες από το χθεσινό live! Το... λιβάνισμα της Βίκυς και ο χορός της Μπάρκα!

Για ακόμα ένα Σαββατόβραδο, ο Νίκος Κοκλώνης και η παρέα του στο J2US κατάφεραν να χαρίσουν στο τηλεοπτικό κοινό ένα υπέροχο πάρτι με πολλή μουσική, τραγούδι και φυσικά χορό!

Μπορεί η βραδιά να έκλεισε με την αποχώρηση του Stan και της Μάρας Μεϊμαρίδη, είχε προηγηθεί όμως μία υπέροχη βραδιά με πολύ κέφι. Σε αυτό βέβαια συνέβαλαν, εκτός από τους μόνιμους συνεργάτες του σόου και οι καλεσμένοι, ανάμεσά τους ο Μανώλης Κονταρός και φυσικά ο Γιώργος Τσαλίκης οι οποίοι χάρισαν στο κοινό μοναδικές ερμηνείες και "ζέσταναν" ακόμα περισσότερο το κέφι στη βραδιά.

Φυσικά... μαέστρος όλων ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος έδειξε από πολύ νωρίς να έχει κέφια, γελώντας και συνομιλώντας με όλους τους συνεργάτες του.

Με πρώτη και καλύτερη βέβαια την πάντα κεφάτη Βίκυ Σταυροπούλου με την οποία τυγχάνει να κάνουν πολύ χαβαλέ και on air καθώς "λανσάρονται" ως αντρόγυνο. Είναι καταπληκτική η χημεία που υπάρχει ανάμεσά τους και φυσικά με την πρώτη ευκαιρία, ο ένας πειράζει τον άλλον, on και off air.

Το gossip-tv βρέθηκε για ακόμα ένα βράδυ στα παρασκήνια του λαμπερού σόου και κατέγραψε τα πάντα. Όπως για παράδειγμα το λιβάνισμα του πλατό από τη Βίκυ Σταυροπούλου ή το απίθανο πάρτι που στήθηκε επί τόπου στο πλατό όταν τη σκυτάλη πήρε ο Μανώλης Κονταρός και έφερε άρωμα από Κρήτη.

Μάλιστα εκείνη την ώρα ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος συνεργάζεται φέτος στη νυχτερινή Αθήνα με τον Κρητικό μουσικό, βρισκόταν δίπλα στην κριτική επιτροπή και δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να τραγουδούν με τις ερμηνείες του Κονταρού.

Στα backstage όμως την... παράσταση έκλεψε η Δανάη Μπάρκα η οποία το έχει καθιερώσει πλέον να βρίσκεται κοντά στη μητέρα της, Βίκυ κάθε Σαββατόβραδο. Η όμορφη παρουσιάστρια δεν σταμάτησε να χορεύει και μάλιστα συχνά έκανε πλάκα τόσο στη μητέρα της όσο και στους υπόλοιπους κριτές αλλά και στον Νίκο Κοκλώνη, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

Σε άλλο σημείο του πλατό κατά τη διάρκεια της βραδιάς απαθανατίσαμε τον Χάρη Βαρθακούρη να απολαμβάνει την ερμηνεία της Ελένης Δήμου επί σκηνής, χορεύοντας και σιγοτραγουδώντας. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

J2US: Όλες οι εμφανίσεις και η αποχώρηση που δεν περιμέναμε, μία ανάσα πριν τον τελικό! (videos)

Η Καίτη Γαρμπή σε live σύνδεση με το J2US! Ανακοίνωσε το guest της στο σόου!

J2US: Την... πάτησε ο Κοκλώνης! Δεν θα κάνει μόνο εκείνος εκπλήξεις! Τού σκάρωσαν για τη γιορτή του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved