Η Καίτη Γαρμπή σε live σύνδεση με το J2US! Ανακοίνωσε το guest της στο σόου!
Media

Η Καίτη Γαρμπή σε live σύνδεση με το J2US! Ανακοίνωσε το guest της στο σόου!

Οι εκπλήξεις στο σημερινό live του J2US δεν σταμάτησαν ποτέ, με διάσημους καλλιτέχνες να δίνουν το παρών και να δημιουργούν το απόλυτο πάρτι.

Στο σημερινό επεισόδιο του Just the 2 of Us δεν σταμτήσαμε να χαμογελάμε, αφού οι ανατροπές ήταν εκείνες που πρωταγωνίστησαν και όλοι είχαν την καλύτερη διάθεση, για διασκέδαση, κέφι και χορό.

Μετά από την εμφάνιση- έκπληξη του Light στη σκηνή του J2US, εμφανίστηκε ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός, οι οποίοι δημιούργησαν το απόλυτο κλίμα διασκέδασης στο πλατό. Οι κριτές, ο Νίκος Κοκλώνης, το κοινό και οι τηλεθεατές χόρεψαν και τραγούδησαν μαζί τους και πήραν και μια μικρή γεύση από το πρόγραμαμα που οι ίδιοι παρουσιάζουν στο νυχτερινό μαγαζί, που εμφανίζονται παρέα αυτή τη περίοδο.

Μια μεγάλη έκπληξη ήταν και η σύνδεση που έγινε με την Καίτη Γαρμπή στο πλατό. Γιατί συνέβη αυτό; Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε ότι η Καίτη Γαρμπή του έστειλε μήνυμα και μίλησαν, αλλά και το ότι εκείνος της ζήτησε να παρευρεθεί στο σημερινό live του J2US. Εκείνη ήταν αδύνατο να παρευρεθεί, καθώς σήμερα ήταν η πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο, όπου θα εμφανίζεται τον φετινό χειμώνα. Ωστόσο, εκείνη υποσχέθηκε on air ότι θα είναι εκεί την επόμενη εβδομάδα και θα τραγουδήσουν όλοι μαζί παρέα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

J2US: Την... πάτησε ο Κοκλώνης! Δεν θα κάνει μόνο εκείνος εκπλήξεις! Τού σκάρωσαν για τη γιορτή του

J2US: Mανώλης Κονταρός: Η αινιγματική μαντινάδα που αφιέρωσε στη Δέσποινα Βανδή!

J2US: O Light σε μια σπάνια εμφάνιση- έκπληξη στο σόου και το μήνυμά του για τον ρατσισμό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved