J2US: Όλα όσα κατέγραψε το gossip-tv στα backstage! Χαμός με το πάρτι της Γαρμπή! Ξεσάλωσε η Βανδή!
Gossip Specials

J2US: Όλα όσα κατέγραψε το gossip-tv στα backstage! Χαμός με το πάρτι της Γαρμπή! Ξεσάλωσε η Βανδή!

Μόλις τρία live πριν τον τελικό του J2US έμειναν και φυσικά εντείνονται και οι προετοιμασίες ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς οπότε και αναμένεται να ρίξει αυλαία το λαμπερό σόου με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. 

Για ακόμα ένα live σόου λοιπόν βρέθηκε το gossip-tv στα πλατό για να καταγράψει όλα όσα συνέβαιναν off camera.

Από πού να ξεκινήσουμε και πού να φτάσουμε...

Φυσικά, φαντασμαγορική η άφιξη των κριτών της επιτροπής στο πλατό με τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου και τη Βίκυ Σταυροπούλου αλλά και την Κατερίνα Στικούδη να δείχνουν πολύ λαμπερές και σε μεγάλα κέφια. Δείτε τις στο παρακάτω βίντεο:

Σε ένα από τα πρώτα διαλείμματα είδαμε τη Δέσποινα Βανδή να έχει πιάσει ψιλή κουβεντούλα με τη Μαρία Μπακοδήμου στην οποία έδειχνε κάτι από το κινητό της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Τα κέφια... άναψαν όταν επί σκηνής βρέθηκε ο Στέλιος Διονυσίου ο οποίος τραγούδησε παλιές επιτυχίες του ίδιου αλλά και του αξέχαστου πατέρα του Στράτου Διονυσίου ξεσηκώνοντας τους πάντες.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβαιναν off camera την ώρα της εμφάνισης του Στέλιου Διονυσίου on stage.

Από τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στη βραδιά ήταν η Λάουρα Νάργιες η οποία ήταν εκθαμβωτική στο stage. Στο πλατό εντοπίσαμε τη μητέρα της Ράνια να την απολαμβάνει από τις θέσεις ανάμεσα στο κοινό ενώ παρών ήταν και ο Χρήστος Σαντικάι ο οποίος όμως καθόταν σε άλλο σημείο, πιο κοντά στα παρασκήνια για να έχει πιο εύκολη πρόσβαση στην αγαπημένη του. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Φυσικά έγινε ο... χαμός όταν επί σκηνής εμφανίστηκε η Καίτη Γαρμπή η οποία έκανε τους πάντες να σηκωθούν από τις καρέκλες τους και να αρχίσουν να χορεύουν στους ρυθμούς των επιτυχιών της.

Μέχρι και η Δέσποινα Βανδή που σπάνια... ξεσαλώνει, με τη φίλη της επί σκηνής του έδωσε και κατάλαβε σε χορό! Μάλιστα, όταν άρχισε το... μεγάλο γλέντι της Καίτης Γαρμπή, η Δέσποινα Βανδή παρακινούσε τη Βίκυ Σταυροπούλου να σηκωθεί να χορέψει αλλά τελικά δεν της έκανε το χατίρι! Η Δέσποινα όμως δεν τα έβαψε μαύρα αλλά άρχισε και εκείνη να χορεύει στους ρυθμούς της Καίτης Γαρμπή! Δείτε παρακάτω βίντεο:

Δείτε παρακάτω το βίντεο με όσα συνέβαιναν την ώρα της εμφάνισης της Γαρμπή στο stage:

Το ίδιο έκανε και η Κατερίνα Στικούδη η οποία το καταδιασκέδασε. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Δείτε παρακάτω το βίντεο με το απολαυστικό ντουέτο του Νίκου Κοκλώνη με την Καίτη Γαρμπή αλλά και τον ξέφρενο χορό της Κατερίνας Στικούδη:

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από όσα είδαμε on stage και μας εντυπωσίασαν:

Διαβάστε επίσης:

Λάουρα Νάργιες: Στη μία άκρη στο πλατό του J2US ο Σαντικάι και στην άλλη η... μαμά της

J2US: Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών, το σόου της Γαρμπή με τον γιο της Δημήτρη και η αποχώρηση

J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πότε κάνει φινάλε το λαμπερό σόου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved