Media

J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πότε κάνει φινάλε το λαμπερό σόου!

Gossip-tv Team

Το J2US θα ολοκληρωθεί σύντομα! Ή μήπως όχι; Τι αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα του live απόψε (11/12); 

Γνωρίζαμε ότι φτάνει σιγά σιγά το τέλος του Just the Two of Us όμως εφόσον είναι τόσο απρόβλεπτος ο Νίκος Κοκλώνης δεν μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα.

Γιατί αν θυμάστε, πέρυσι ο κύκλος ολοκληρώθηκε με την προσθήκη μερικών live ενώ ας μην ξεχνάμε ότι και σε κάθε live ο Νίκος Κοκλώνης ολοκληρώνει την μετάδοση με αρκετές ώρες... καθυστέρηση σε σχέση με τον χρόνο που ορίζεται από το πρόγραμμα του Alpha καθώς η αλήθεια είναι πως τα πάρτι δεν έχουν ώρα λήξης αλλά ολοκληρώνονται όποτε το θελήσει η παρέα!

Σήμερα πάντως, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του live ότι ο φετινός κύκλος του σόου ολοκληρώνεται σε τέσσερις μόλις Σάββατα, συμπεριλαμβανομένου βέβαια και αυτού που διανύουμε.

Κάτι που σημαίνει ότι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς θα γίνει ο μεγάλος τελικός του J2US αν και ο Νίκος Κοκλώνης κατάφερε για ακόμα φορά να αφήσει υπονοούμενα για το αν θα λήξει τότε ο φετινός κύκλος.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε ο ίδιος καθώς μιλούσε με την Κατερίνα Στικούδη για το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού, ένα αυτοκίνητο:

Διαβάστε επίσης:

Throwback: Θυμάστε τι χώριζε κάποτε Βίσση-Βανδή και πώς φτάσαμε στη συμφιλίωση του Κοκλώνη;

J2US: Σε αμηχανία ο James Καφετζής με τα υπονοούμενα του Κοκλώνη για την Ελένη Βουλγαράκη!

Λάουρα Νάργιες: Στη μία άκρη στο πλατό του J2US ο Σαντικάι και στην άλλη η... μαμά της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved