Λάουρα Νάργιες: Στη μία άκρη στο πλατό του J2US ο Σαντικάι και στην άλλη η... μαμά της
Showbiz

Λάουρα Νάργιες: Στη μία άκρη στο πλατό του J2US ο Σαντικάι και στην άλλη η... μαμά της

Άλλο ένα live του J2US απόψε το βράδυ (11/12) μας κράτησε συντροφιά τηλεοπτικά και το gossip-tv βρέθηκε για ακόμα μία φορά στα backstage, καταγράφοντας όλα όσα συνέβαιναν στο παρασκήνιο του λαμπερού σόου. 

Και μία από τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η παρουσία της μητέρας της Λάουρας Νάργιες, Ράνιας στο πλατό. Η κυρία Ράνια, φορώντας μία κόκκινη τουαλέτα βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό για να απολαύσει την κόρη της επί σκηνής και μάλιστα η Λάουρα ήταν από τις πρώτες που εμφανίστηκαν στη σκηνή, βάζοντας... φωτιά!

Στην άλλη άκρη του πλατό όμως ήταν και ο Χρήστος Σαντικάι, ο αγαπημένος της Λάουρας ο οποίος απολάμβανε το σόου μαζί με τον παρτενέρ της Λάουρας στο σόου, τον Νικηφόρο.

Μάλιστα, αμέσως μετά το τέλος της εμφάνισης των Νάργιες-Νικηφόρου, την ώρα που το ζευγάρι περίμενε την κριτική της επιτροπής, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε την παρουσία της μητέρας της νεαρής παρουσιάστριας και του αγαπημένου της στο ίδιο πλατό.

Η Λάουρα δεν γνώριζε πού καθόταν η μητέρα της όμως τη χαιρέτησε από τη σκηνή και της έστειλε φιλάκια ενώ λίγο αργότερα, στο σχόλιο της Δέσποινας Βανδή ότι θα μπορούσε κάλλιστα η Λάουρα να ασχοληθεί με την ποπ μουσική καθώς "γεμίζει" τη σκηνή, παρενέβη ο Σαντικάι ο οποίος είπε ότι θα τα βρει... σκούρα τώρα που θα αρχίσει να σκέφτεται να κάνει την προσπάθειά της στο τραγούδι.

Η Δέσποινα Βανδή είπε στη Λάουρα ότι καλό θα ήταν να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει, ενώ η Λάουρα τόνισε ότι ακόμα και αν αποφάσιζε να ασχοληθεί με το τραγούδι, γνωρίζει ότι ο αγαπημένος της θα τη στήριζε και θα της έγραφε τραγούδια.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν μπροστά στις κάμερες αλλά και φωτογραφίες στα backstage που εξασφάλισε το gossip-tv για εσάς!

Πάντως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η κυρία Ράνια και ο Χρήστος Σαντικάι, έχουν γνωριστεί ήδη, απλώς έτυχε να καθίσουν σε διαφορετικά σημεία.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

J2US: Η Καίτη Γαρμπή απόψε στο λαμπερό σόου! Οι εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει ο Κοκλώνης!

Χρήστος Ζώτος: Τι αποκάλυψε ο τραγουδιστής για την πιθανή συμμετοχή του στο Survivor! (video)

Βανδή: Η βιντεοκλήση στον Μπισμπίκη την ώρα του J2US – Το πλάνο που δεν παρατήρησες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved